Şaman Oluşturma zamanı: Temmuz 17, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 17, 2007 rum halk müüziklerinden hoşlananlar var mı işte size bir link şarkılar gerçekten çok güzel http://www.kultur.gov.tr/TR/BelgeGoster.aspx?F6E10F8892433CFF1A9547B61DAFFE2AAA8362AC54E3DE81 bu sayfanın en altında rumca şarkılar var -------------------- ya benden başka rebetika dinleyen yok mu yaaa:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
felidae Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2007 roza eskenazi bu alanda dinlenmesi gereken kaliteli sanatçılardan birisidir:)...rebetikadan hoşlananlara tavsiyem:) -------------------- ayrıca bir rebetika dinleyicisi gördüğüm içinde mutlu olduum:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ametist Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2007 aa bir proje için kültür turizm bakanlığının sitesini didikledim de bu bölümü görmedim çok güzelmiş.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şaman Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2007 ewt site gerçekten çok güzel düzenlenmiş güzel müzikler eklemişler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon-ex Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2007 Zaman zaman arkadaşları ikna edebildiğimde civar köyleri dolaşıyoruz.Herbirinde bir hikaye,her kahvede ayrı bir dünya sunuyorlar size.Eee ege bölgesinde olmanın faydaları hala daha rumlar var köylerde.Göçmenler de öyle ve gerçekten özellikle arnavut ve rum müzikleri çk hoşuma gidiyor.Bir türkü söyletmeden ayrılmıyorum yanlarından:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şaman Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2007 rebetika müziğe aşığım ben yanında bi de sevgilin ve içkin olcak ohhh Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
felidae Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2007 rakı+deniz+rebetika....... gel keyfim gelll...... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
VictoRia Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2007 bu rebetika denilen kadının kasedi var bende, 1920 li yıllarda türkiye de bulunmuş, şarkılarında aşk içki kadın ve uyuşturucudan bahsediyomuş.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AYAZKIZI Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2008 ben çok severim hepsini indirdim teşekkür ederim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KARAMANLI Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2008 Ömrüne bereket Şaman Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şaman Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2009 amin cümlemizin:) bu arada youtubedan dinlemek için diğer bir rebetika söyleyen şarkıcı ismi "savina yannatou" akdeniz müzikleri isimleri albümü var bende.arnavutçadan arapçaya türkçeden ispanyolcaya kadar tüm akdeniz ülkelerinin şarkıları var albümde. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.