rulesofdevil Oluşturma zamanı: Temmuz 26, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 26, 2013 Arkadaşlar Merhaba Ben Sözelciyim Tercih Yaptım sıralamam 150 bin Yazdığım yerler 165 bin 170 bin 200 binle almıs ama yerleşemedim hiçbirine arkadaşlarım 15 bin üstüne bile yerleşmiş Sizce itiraz etmelimiyim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KemStruo Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2013 tercih sıralaması önemlidir senin sıralaman 150 165lik yeri 6. sıraya yazsan 170 sıralaması olan 165lik yeri en başa koyarsa o yerleşir sen yerleşemezsin böyle bişey olması lazım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rulesofdevil Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2013 4. Tercihim Kardeşim benden 15 bin sıralma aşagıda Arkadaşıma 15 bin üstü gelmiş mantıksızlık yokmu dıger arkadaşım sınavsız geçiş hakkını kullanmasına rağmen hiçbiyere yerleşememiş. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KemStruo Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2013 yöke akıl sır ermez Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rulesofdevil Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2013 Sence İtiraz Dilekçesi yazıyımı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Santaz Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2013 Ilgileneceklerini mi saniyosun? Umut baglama bence Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Balcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2013 Sormana gerek bile yok tabiki yazıcaksın dilekçeni, yerleşememişsin yani kaybedicek hiç birşeyin yok. Yaz dilekçeni şansını dene. Sonradan neden dilekçe yazmadım diye kendine sorarsan bunun hiç bir cevabı yok. Ne diceksin kendine forumdan birisi yazma dedi bende yazmadım mı? o neden yazma dedi ? Anlicağın ilgilenselerde ilgilenmeselerde kaybedicek hiç birşeyin yok yaz dilekçeni kafanı rahatlat en azından. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rulesofdevil Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2013 Sormana gerek bile yok tabiki yazıcaksın dilekçeni, yerleşememişsin yani kaybedicek hiç birşeyin yok. Yaz dilekçeni şansını dene. Sonradan neden dilekçe yazmadım diye kendine sorarsan bunun hiç bir cevabı yok. Ne diceksin kendine forumdan birisi yazma dedi bende yazmadım mı? o neden yazma dedi ? Anlicağın ilgilenselerde ilgilenmeselerde kaybedicek hiç birşeyin yok yaz dilekçeni kafanı rahatlat en azından. Yapıcam Teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem01 Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2013 Sözelciysen büyük ihtimalle fen edebiyat fakültelerini yazdın, fen edebiyat fakülteleri en az 55-60 puan yükseldi bu da senin sıralamandan çok üst sıralamayla aldığı anlamına geliyor. YÖK'e dilekçe yazmadan önce ÖSYM'nin yayınladığı 2013 taban puanlar kılavuzuna bak yazdığın yerlerin taban puanı, senin puanının üstündeyse hiç uğraşma dilekçeyle. http://dokuman.osym.gov.tr/pdfdokuman/2013/OSYS/Tablo4.pdf Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rulesofdevil Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2013 Arkadaşım Sonucta Sıralama Önemli Değilmi Puana bakmaya Gerek Yok Sıralamaları Açıklasınlar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kingson Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2013 Dilekçe yaz bence.Gerçi yök uzay çağı hesapları yaptığından onların sistemi anlamak çok zor Adında hayır yok zaten yerleştirme sonucu , yerleştirme sınavı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.