OmegaThunder Oluşturma zamanı: Temmuz 26, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 26, 2013 Merhabalar! Başlıktada belirttiğim gibi üyelik onaylamaları çok geç yapılyor 2 ay önce sitenize kayıt yaptırmıştım konu açmak için üyeliğim onaylanmamıştı taki 7 gün öncesine kadar... Bu kadar geç onaylanmasının sebebi nedir? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jasgues Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2013 Yöneticilerimizin hayatlarındaki yoğunluktan olabilir. Her zaman böyle değil, fazlasıyla forumla ilgileniyorlar sağ olsunlar. Asıl nedenini tabi ki bilmiyorum sadece tahmin ettim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
OmegaThunder Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2013 Bu siteye bi arkadaşımın tavsiyesi ile üye oldum! Paranormal olaylara karşı çocukluğumdan beridir bir ilgi duyuyorum... Deneyim ve sorunlarımı paylaşmak için geldim ama bukadar geç Onaylanması "Acaba site Aktif değilmiydi?" sorusunu uyandırdı! Senin değidiğin gibide onlarında özel hayatları var ama gecikme ile ilgili kısada olsa bi açıklama yaparlarsa sevinirim 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ajan Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2013 Ben üye oldum 1 günden az zamanda cevap verdiler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
spatha11 Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2013 Forum yöneticilerimiz evde oturan insanlar değil maalesef . Çoğu bir iş sahibi ve foruma girebildikleri kadar giriyorlar . Yani geç onaylanmasının sebebi bu . Aramıza hoş geldiniz :) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Balcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2013 Bunun birçok sebebi olabilir 5 yıl bile gecikmiş olabilir fakat yazılarında bastıra bastıra " ! " kullanman seni haksız duruma düşürüyor ve beni geriyor açıkçası. Forum yöneticileri açıklama yapmak zorunda da değiller bunu da eklemek istiyorum sonra tutup neden konuma cevap vermediler diye başka bir konu daha açıp sitem etme. Hiç bir sebep söylemeden üyeliğini onaylaMAyabilirler de. Aradığın cevap forumun aktif olup olmamasıysa forum gayet aktif ve ilgili olduğun konularda her türlü bilgi ve yardımı alabileceğin bir platform. Üyeliğin onaylanması meselesini bırakıp ilgili olduğun şeylere odaklanmaya başlamanı tavsiye ederim. İyi forumlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
OmegaThunder Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2013 Uyarınızı dikkate aldım Teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AresrA Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2013 Aynı durum bana da oldu, hatta 2 defa mesaj da attım acaba benimle ilgili bi sorun mu var diye... Sonra ansızın beklemediğim bi anda onaylandı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
OmegaThunder Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2013 Oda güzel Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2013 Bu dönem üyeliklerin geç onaylanmasının sebebi benim iş değişikliği yapmış olmam diğer yetkisi olan arkadaşlarımın da oldukça yoğun iş hayatları olmasındandır.. Önceki işimin temposu az ve fazlasıyla boş zamanım olduğundan üyelikler aynı gün içerisinde onaylanırdı ancak yeni işimdeki yoğun tempo yüzünden belli bir zaman diliminde toplu kontrol sonrasında onaylayabiliyorum tabi bu da eskiye göre gecikmeye sebebiyet veriyor. Bu ara biraz daha rahatım o yüzden bu kadar uzun süreli bir gecikme yaşanacağını düşünmüyorum yine de belli olmaz diyerek konuyu kapatıyorum Geç olsun güç olmasın hoşgeldin aramıza Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
OmegaThunder Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2013 Soruma cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Aslında korktum bu forumda işi bitti diye bu siteye kayıt olmadan önce kaç tane forum gezdiysem hepsi 2011 de hayatını kaybetmişti Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kingson Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2013 Bende 5.günde onay almıştım.Ama elbet bir sebebi vardır diye bekledik Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Heretik Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2013 Benim de yaklaşık 4-5 gün sonra onaylanmıştı, biraz sabretmek gerekiyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
OmegaThunder Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2013 Arkadaşlar Yönetici cevap verdi zaten uzatmaya gerek yok yorumları okumadan yazmayın konuya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ganesha Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2013 valla aynı dert bendede vardı aylardır bekliyordum üyelik aktif olsun diye. sonunda onaylanmış canları sağ olsun. en azından forumları okuyabiliyordum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2013 bakalım ne gibi katkınız olacak foruma ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
OmegaThunder Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2013 bakalım ne gibi katkınız olacak foruma ? Konsantrasyon problemimi halledersem telekinezi ye başlıcam hayırlısıyla Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gidja Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2013 Merhabalar Ben de yaklaşık 2 ay önce başvurmuştum. Sonra neden almıyorsunuz diye mesaj da atmıştım. Cevap alamayınca ümidimi kesmiştim "herkesi almıyorlar herhalde" diye düşündüm.. Geç de olsa burada olmak güzel. Teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aquene Volodya Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2013 Bu üyelik onaylanması, üye olan kimsenin forumda hiç bir şey yapamaması yani engel yemiş gibi mi oluyor? Kız kardeşim de üyelik açtı fakat ne yorum atabiliyor ne de profilini düzenleyebiliyor? Bununla bir ilgisi var mı yoksa engel mi yedi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
calliopeia Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2013 Benim üyeliğim bugün açıldı, böylece Gnoxis ailesine resmen katılmış bulunmaktayım.Üyeliğim 2 haftada onaylandı.Bence böyle olması da iyi oldu, üyeliğimin onaylanmadığı süre içerisinde forum üyelerine bilmediğim soruları sorup hazırcılığa kaçmak yerine kendim forum içinde araştırdım buldum sorularımın cevaplarını.Öğrenilecek şeyler bitmiyor malum bu konular derya deniz o yüzden uğraşmak gerekiyor. Forum yöneticilerine çabaları için teşekkür ediyorum.. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
OmegaThunder Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2013 Açtığınız üyelik ile foruma girebiliyorsunuz ama yöneticiler üyeliğinizi onaylamadığı için Mesaj yazma ve Konu açma özelliğiniz aktif olmuyor. Buna sizin değiminizle bir engelleme diyebiliriz, ziyaretçilerden farkı olmuyor E-Postası'na arada-bir baksın onaylandığına dahil bir mail geliyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.