kingson Oluşturma zamanı: Temmuz 29, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 29, 2013 Arkadaşlar merak ediyorum.Bu görüntüler gerçek mi ? Yani bizden aşırı güçlü olan dediğimiz bedensiz varlıklar ile adam çıkman için fırsat veriyorum vs. tarzında konuşuyor.Gerçekmidir gerçeklik payı varmıdır bir açıklarsanız neyin gerçek neyin düzmece olduğunu herkes öğrense. Birde şu video ilgimi çekti.. Yani videoları inceleyip bunun kurmacamı yoksa gerçek mi olduğunu açıklarsanız ben dahil bu videoları gören kişileri aydınlatmış olursunuz iyi forumlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
akkam Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2013 Kurmaca Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tristiana Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2013 Arkadaşım bu ne ya resmen samanyoluna döndü burası. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kingson Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2013 Arkadaşım bu ne ya resmen samanyoluna döndü burası. Öncelikle kendi çapında espri yapmaya çalışmışsın.Yani senide hor görmemek lazım her konuda çıkıyor bir kaç tane senin gibi espri yapıp beğeni alınca egosunu tatmin eden küçüğümüz.Gel gelelim burda bir şeye açıklık getirmek için açtım o videoları izleyenler oluyor sadece basit bir soru , kurmacamıdır yoksa gerçeklik payı var mıdır ? Eğer konu hakkında bir yorumun olmayacaksa daha da küçülme bence Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tristiana Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2013 kingson buna inanıyorsan kusura bakma ama yorum yapmaya bile çekinirim... Adam resmen önceden planlamış adamı görmüyor musun,bir de ilk videoda yazmış şarlatanlara kanmayın.Gerçekten bir cinin çıkıp ta ünlü olabileceği fikrine kapıldınız mı bu mantıklı geliyor mu? Ayrıca espri yapmadım şuan sen egonu tatmin ediyorsun.Samanyolu ile aynı düzeyde ilerleyen saçma bir para tuzağı bu.Adam cini tutmuş bir de konuşturuyor helal olsun valla. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kingson Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2013 kingson buna inanıyorsan kusura bakma ama yorum yapmaya bile çekinirim... Adam resmen önceden planlamış adamı görmüyor musun,bir de ilk videoda yazmış şarlatanlara kanmayın.Gerçekten bir cinin çıkıp ta ünlü olabileceği fikrine kapıldınız mı bu mantıklı geliyor mu? Ayrıca espri yapmadım şuan sen egonu tatmin ediyorsun.Samanyolu ile aynı düzeyde ilerleyen saçma bir para tuzağı bu.Adam cini tutmuş bir de konuşturuyor helal olsun valla. Öncelikle espri yaptığın halde hala saçmalamaya devam edip espri yapmadığını söylemişsin.Benim anlatıcaklarım senin anlayacağın kadardır, sende haklısın.Gel gelelim sonunda "konu" ile ilgili bir yorum yapmışsın.Ben bu konuda ;"ben bu videoların gerçek olduğunu düşünüyorum sizin de yorumunuz nedir ?" tarzı bir şey demedim ima etmedim.Bu videolara inandığımı söylediğim tek bir ibare olmadığı halde inandığımı söylemişsin ,bu senin eksik algılamandan dolayı kanımca.Ben yukarıda iyi okursan "gerçek mi yoksa kurmaca mı ? " diye bir ibare koydum ama senin beynin bu cümleden kingson bunlara inanıyor bu konunun üstüne bir de samanyolu esprisi on numara gider dediği için hala aynı kafadasın.Dediğim gibi forumda çok kişi var böyle espri yapıp 2-3 beğeni alınca havalara uçan Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tristiana Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2013 Evet o kafadanım canım ♥ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kingson Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2013 Öncelikle espri yaptığın halde hala saçmalamaya devam edip espri yapmadığını söylemişsin.Benim anlatıcaklarım senin anlayacağın kadardır, sende haklısın.Gel gelelim sonunda "konu" ile ilgili bir yorum yapmışsın.Ben bu konuda ;"ben bu videoların gerçek olduğunu düşünüyorum sizin de yorumunuz nedir ?" tarzı bir şey demedim ima etmedim.Bu videolara inandığımı söylediğim tek bir ibare olmadığı halde inandığımı söylemişsin ,bu senin eksik algılamandan dolayı kanımca.Ben yukarıda iyi okursan "gerçek mi yoksa kurmaca mı ? " diye bir ibare koydum ama senin beynin bu cümleden kingson bunlara inanıyor bu konunun üstüne bir de samanyolu esprisi on numara gider dediği için hala aynı kafadasın.Dediğim gibi forumda çok kişi var böyle espri yapıp 2-3 beğeni alınca havalara uçan Yani diyecek pek bir şey bırakmadın.Bu metini senin decoder'e taratıp cevap olarak "Evet o kafadanım canım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tristiana Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2013 Size de iyi forumlar tabii ki. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
NaTa Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2013 3. videonun biraz benzerini yaşamıştım. Elektrik çarpmış gibi kısmını sadece. Gerçi ben değil arkadaşım yaşamıştı. Videolara gelince, kurgu da olabilir gerçekte olabilir. Keşke çekildiği an orada olup gerçeği görebilseydim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kingson Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2013 Böyle o kadar çok durum var ki insan ayırt edemiyor artık.Benim de bir arkadaşım bahsettiğiniz durum tarzı bir şey yaşadı yani insan merak edip bir sebep arıyor fakat dediğin gibi tam olarak bilemeyiz sanırım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Santaz Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2013 Kotu enerjiye yani buyuye inaniyorum. Bunlar krmaca olsa bile imkansiz oldugu anlamina gelmiyor. Bizzat yasadigim, gordugum olaylar var. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
NaTa Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2013 Kotu enerjiye yani buyuye inaniyorum. Bunlar krmaca olsa bile imkansiz oldugu anlamina gelmiyor. Bizzat yasadigim, gordugum olaylar var. Kesinlikle katılıyorum. Bunlar kurgu olsa dahi yaşanan gerçek olaylar var. Birilerinin insanları kandırması, sömürmesi ya da psikolojik rahatsızlığı olan kişilerin sanrılar görmesi vb durumlar aslında bu tür şeylerin gerçekte bir yerlerde yaşandığı gerçeğini engelleyemez. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Santaz Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2013 Kendi gozlerimle gordum 16 sene boyunca suren bir buyunun cozumunu. Adami o kadin alamadi baskasi aldi diye 16 yil boyunca ilmik ilmik buyu.. 16 yil sonunda yazildigi gibi kadin öldü. Hic ilgilerini cekmemis olan sandigin anltinda itinayla yapilmis bi alan cikti. Icindekileri hatirladikca midem kalkiyor. Upuzun bir kagit rulo seklinde, acaip bir dil.. Isin ozeti inanmiyorum diyenler tanik olmadiklari icindir. Bunun baska bir aciklamasi olamaz sanirim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
NaTa Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2013 Aynen işte arkadaşım yaşadı dediğim, kardeşi kendinden 18 yaş büyük 2 defa evlenip boşanmış 3 çocuklu bir kadınla evleneceğim diye tutturmuştu. Çocuk daha 23 yaşında. Arkadaşım bir kaç yer gezmiş kadının bağlama büyüsü tarzında bir şey yaptığını söylemişler. Sonra gittik izmirin (sanırım) enünlü ve en pahalı medyumuna kız bu olaylardan hiç anlamaz rica etti bana korkuyor da. Yani o yapılan büyüyü bozmak için mezarlığa gitmiştik ama gerisini anlatmayacağım .. Korku filmi halt etmişti. Gazeteye çıkmadığımıza hala şaşıyorum sonuç tam 7 gün sonra çocuk eve geri döndü, tüm ailesinden özür diledi ve yaptıklarına kendi bile anlam veremiyordu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Santaz Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2013 Hayatlari batiriyorlar yanlarina da kar kalmiyor, nasil bir istah anlamak mumkun degil.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kingson Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2013 Benim arkadaşım'a işlerinin ters gitmesi için bir büyü yapılmıştı.Çok zor kurtuldu hayatı kararıyordu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lysander Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2013 Benimde kuzenime büyü yapılmıştı,erkek görünce bağırıyordu,nolur git,gelme diye yalvarıyordu. Babam yaklaşmaya çalışmıştı,amca nolur gelme diye bağırarak ağlıyordu.Sonra yengem yatağında muska buldu,babamın arabasında yanyana cinci hocaya gittik benden korkmuyordu yani beni görünce bağırmıyordu sonra cinci hoca beni içeri almadı tabii,yengemin anlattığı kadarıyla biliyorum hocanın neler yaptığını,şimdi soruyorum hatırlamıyor neler olduğunu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
telekinetik Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2013 arkadaşlar bence bunların hepsi kurmaca.zaten böyle cinli olaylar azdır.çoğu olaylar psikolojik.çünkü bir cin bir insana kolay kolay yaklaşamaz.İster ateist olun ister diğer dinlere bağlı olun tanrı sizi koruyor.bunu bilin ve korkmayın.evet büyü vardır kabul ediyorum.ama biz tanrıya ne kadar çok bağlıysak zaten büyüler bize o kadar etki edemez.etki etse bile az etki eder ve geçer.ateistlerin durumunu bilemiyeceğim.sonuçta onların seçimi saygı duyarım.onlarda inanmasalarda tanrı onlar ile bağlantı kuruyor.Unutmayın iradeniz güçlü olsun ve tanrıya bağlı kalın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.