Ajan Oluşturma zamanı: Temmuz 31, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 31, 2013 Bir önceki konumda can sıkıntısını ele almıştım : http://www.gnoxis.com/canimiz-neden-sikilir-55872.html Şimdi ise bunları geçirme yollarından bahsedelim ... Can Sıkıntısını Geçirmenin Yolları - Can sıkıntısını giderebilmenin en önemli yolu gülmektir. Öncelikle sizleri güldürecek aktiviteleri belirlemenizde fayda var. - Boş zamanlarınızı değerlendirebilmeniz adına en az 1 spor dalıyla uğraşmalısınız. Zamanınızı spor aktiviteleri ile değerlendirerek hem ruh sağlığınızı hem de beden sağlığınızı pozitif yönde geliştirebilmeniz mümkün. - Edebiyata merak sarıp boş zamanlarınızda şiir yazabilirsiniz. Şiir yazmak ruhunuzun dinlenmesine yardımcı olacaktır. - Genelde canı sıkılan insanların büyük kısmı işsiz kişilerdir. Bir yerde işe girip zamanınızı bir şeyleri üretmeye harcamanız durumunda yaşamış olduğunuz can sıkıntısından kurtulacaksınız. - Kendinize hedefler belirleyin. Örneğin 10 yıl içerisinde ulaşmak istediğiniz konum nedir sorusuna cevap arayın ve bu hedefe ulaşmak için çaba sarf edin. Hedeflerinize ulaşmak adına eyleme dökeceğiniz uğraşlar canınızın sıkılmasını geçirecektir. - Eğer yeteneğiniz varsa müzikle uğraşın müzikle uğraşmak hem popüler olmanızı sağlar hem de ruhunuzun dinlenmesine yardımcı olur. //Alıntıdır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
thenightmare Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2013 keşke aynı konunun altına mesaj olarak yazsaydın:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ajan Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2013 keşke aynı konunun altına mesaj olarak yazsaydın:) :/ Neyse isteyen burdan bakar artık ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lysander Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2013 Birde şunları rengarenk ve büyük küçük yapmasan? Yani okumak için kopyalayıp Word'e atıyorum sonra puntoyu renkleri fontu düzeltip okuyorum . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ajan Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2013 Birde şunları rengarenk ve büyük küçük yapmasan? Yani okumak için kopyalayıp Word'e atıyorum sonra puntoyu renkleri fontu düzeltip okuyorum . Diğer türlü okumak çok sıkıcı geliyor diye bile bile yapıyorum renkleri .... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.