Balcan Oluşturma zamanı: Temmuz 31, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 31, 2013 Sanırım gelmiş geçmiş en güzel icatlardan birisi kesinlikle görmeniz gerektiğini düşündüğüm için paylaşıyorum. Basit bir ingilizce kullanılmış fakat sesini kısıp öyle okumanızı tavsiye ederim alt yazıları yoksa kafanız karışıyor biraz Sanırım youtube üzerinden izlediğim en güzel 10 video arasında bu video var gerçekten çok güzel hazırlanmış Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
NaTa Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2013 çok güzel dalga geçmişler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kingson Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2013 İsviçreli bilim adamları nerde Hemen üstlensinler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gidja Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2013 Eveeet... Bu videoyu daha önce izlemiştim ve bir kitapkurdu olarak bayılmıştım... Yaaa illa ki kitabı elimde hissetmeli, kokusunu almalıyım.. Çok mu geri kafalıyım ne Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Balcan Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2013 Eveeet... Bu videoyu daha önce izlemiştim ve bir kitapkurdu olarak bayılmıştım... Yaaa illa ki kitabı elimde hissetmeli, kokusunu almalıyım.. Çok mu geri kafalıyım ne Bende bu videoyu izledikten sonra kitap okumaya karar verdim, bi ara okuyordum fakat yinede çok okumuyordum. Benim gibi taze okuyuculara önerdiğin sıkmayan kitaplar varsa söyleyebilir misin ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Santaz Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2013 Sıkılacak seyler kisiye gore degisir. Once ilgi noktani belirle. Dogrudan o sekilde sor, sonuca ulasmak kolaylasir. Cumhuriyet donemi edebiyatcilarindan tavsiyelerde bulunacaktim ama daha giriste bunalip kitabi firlat istemem Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.