dottore Oluşturma zamanı: Ağustos 3, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 3, 2013 Bazı kaynakta ruhun edebi ve güçlü olduğundan, ruhu serbest bırakmanız gerektiğinden bahsediliyor ama bunu nasıl gerçekleştirebileceğimizle alakalı bilgi bulamadım. Cinlerden ve diger varliklardan daha güçlü olan Ruhu nasıl tam anlamıyla kullanabiliriz? Bazı şeylerden korunmak için daha çok bilgiye ulasmam gerekli lütfen yardımcı olun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eccrine Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2013 mütiş bi konuymuş bence yorum olarak düşünürsek tek yapabiliceğim bu şuanki bilgi seviyemle bende aynı inanıştayım büyünün kaynağının içimizdeki güç olduğuna inanıyorum bence büyü bu enejiyi kullanmak için bi araç doğru odaklanma doğru zamanlama (çünkü enerjimiz bi çok şeyden etkilenebiliyor tabi bence ) ve doğru amaçla yapılabilicek şeyler tabi düzgün bi çalışma sonrasında umarım birazcık yardımcı olabilmişimdir yanlış düşündüğümü düşünürseniz söyleyin her fikre açığımdır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Meastro Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2013 İnsan ruhu çok güçlü bir varlıktır ,tarih boyunca güçsüz suçlu vs olduğumuza inandırılmışızr,ruhsal gücümüzü tekrar ele alsak mucizler sıradan şeyler olabilir,inaçlarımız ,korkularımız vs nedeniyele gücümüz teslim etmişiz.Düşünce yapımız inadıkalrımız o kadar önemliki bu güç konusunda,zavallı olduğumuza hipnotize edilmişiz genlerimize işlemiş ve zavallı olmuşuz.Bir nevi matrksin içinde yaşıyoruz vu matriksin yazılımı bizi gücümüzden uzak tutan bir nevi köle varlık haline getiriyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ScreamingoftheRap Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2013 Sanki ruh başka biriymiş gibi bahsetmişsin(iz). Kaynağı bilmiyorum ama serbest bırakmaktan kastı farklı olmalı yani yazıldığı gibi bir serbest bırakma olayı değildir bu(bir ritüel yapayımda ruhum serbest kalsın gibi) zaten böyle bir şey mümkün değildir. Ruh sadece beden ölürse serbest kalır çünkü. Burada serbestlikten kastı, kendinizi ruhani olarak geliştirmek, bilgeleşmek yada bilgilenmek demek, kısaca kendinizi geliştirmek demek. Bu gelişme ise inancınıza göre değişen bir şey ve kendinizi nasıl geliştireceğinizde tamamen size kalmış bir şey. Yani neye inandığını bile bilmeden şöyle şöyle yap kendini geliştirirsin gibi bir şeyler söylememiz çok komik olur. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mervemaje Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2013 ruhu serbest bırakmaktan kastın tam olarak ne bilemiyorum. ama astral seyahat ile ilgili kaynaklar ihtiyacını karrsılayabilir gibi geliyor. cok karmasık ve zor bi konu olsa da umarım ihtiyacını giderebilirsin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gold16 Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2013 Ruhumuzu yönlendirebilseydik güzel olurdu diye düşünüyorum ve mantık açısından bakarsak bence bu mümkün bu konu hoşuma gitti bu konuyla ilgili bilgi sahibi olanlar varsa yazabilirr Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lair_of_Lizbeth Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2013 Kişinin büyük enerjisini,içsel gücünü aktifleştirmesinden bahsediyorsunuz herhalde. Bu da çakraların temizlenmesi, düzenli meditasyon, bazı diyetler, yaşam tarzını, düşünce tarzını değiştirmek gibi şeylerle sağlanabilir.Aura güçlenir,beden güçlenir. Ama bu tek yol değildir. Hangi dine inandığınıza göre yapılacak şeyler değişir. Bir müslüman için dua gibi tarifleri olabilir, değişir. Kişiyi güçlendirecek yollar vardır. Mucizevi şeyler yapmak adına soruyorsanız, bu çok derin bir konu. Havada durmak, günlerce yemek yememek, yanan birşeyi tutmak gibi olağanüstü şeyler yapmak için bence bunlar yetersiz. İnsanın içi,ruhu, enerjisi kadar dış desteğe de, izne de ihtiyacı vardır. Tanrı, yaratıcı güç -adına ne dersen de- o tarz güçlerin iznine. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Godwine Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2013 Bu konuda lisedeyken din hocasının ölümün ne olduğunu anlattığı olay aklıma geldi.Anlatayım. "Ölüm bir son değil başlangıçtır.Bunu bir kuş gibi düşünün.Bir kuşunuz var evde kafesinizde.Kafes kapağı açık bırakırsınız kuş uçup gider.Bizim içinde böyledir.Biz de öldüğümüzde ruhumuz serbest kalıcak bu kafesten.." Yani yapacağın şey bir intihar olur.Ve tabiiki geri dönüşü yok ölüm bu.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dottore Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2013 Demek istediğim bu değildi. Ruhdan kastım bedenin güç kaynağıydı. Bedenin enerji kaynağı ruhtur ben bu enerjiyi kullanabilmekten bahsediyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kizginkuzgun Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2013 Demek istediğim bu değildi. Ruhdan kastım bedenin güç kaynağıydı. Bedenin enerji kaynağı ruhtur ben bu enerjiyi kullanabilmekten bahsediyorumEvrensel Enerjiler ve Farkındalık konusu altindaki basliklari zamaniniz oldukca okuyun derim. Cunku sordugunuz sorunun tek bir cevabi yok. Bu enerjiyi kullanmanin birden cok yolu oldugu gibi, kullanim amaciniza gore de farklilik gosterecektir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dottore Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2013 Evrensel Enerjiler ve Farkındalık konusu altindaki basliklari zamaniniz oldukca okuyun derim. Cunku sordugunuz sorunun tek bir cevabi yok. Bu enerjiyi kullanmanin birden cok yolu oldugu gibi, kullanim amaciniza gore de farklilik gosterecektir. Link verebilir misiniz acaba? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.