Ariakas Oluşturma zamanı: Ağustos 6, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 6, 2013 Konuyu nereye açmam gerektiği konusunda oldukça kararsız kaldım. Yıllardır bir fenomen olan tarlalarda ortaya çıkan sembol ve işaretlere oldukça benzemekte. Ancak bunu diğer olaylardan ayıran nokta çok daha büyük bir alanı kaplaması ve pentagram şeklinde olması. Kendi gözleriyle görmek isteyen arkadaşlar alttaki linke tıklayıp açılan sayfadan sağ üstte uydu seçeneğini seçsinler. Sonrasında kazakistan lisakovsk yazın ve ara diyin. Geldiği noktada sola doğru hafif kaydırın su kaynağının ortasında aşağı inen nehir yatağını göreceksiniz. Tam o girişteki buruna yakınlaşırsanız farkedersiniz. Resim olarak konumu da aşağıdadır. https://maps.google.com/ http://assets.nydailynews.com/polopoly_fs/1.1417691.1375709822!/img/httpImage/image.jpg_gen/derivatives/landscape_635/pentagram6n-2-web.jpg Video Link http://www.youtube.com/watch?v=lLg5RxqJO2o http://p1308.hizliresim.com/1d/6/r75hj.jpg Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Grimoire Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2013 Supernatural Dizisinin Bir Bölümünde Bir Kasabayı Kaplayacak Şekilde Tren Raylarından Pentagram Şeklinde Devil Trap (Şeytan Tuzağı) Yapmışlardı =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ariakas Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2013 Supernatural Dizisinin Bir Bölümünde Bir Kasabayı Kaplayacak Şekilde Tren Raylarından Pentagram Şeklinde Devil Trap (Şeytan Tuzağı) Yapmışlardı =) ) Hatırlıyorum o bölümü. Bu arada pentagramın toplam boyutu 1750 metre olarak ölçülmüş. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2013 Kim niye uğraşır yapar ki şunu? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ivan Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2013 Kim niye uğraşır yapar ki şunu? İşsizlik diyorlardı da inanmıyordum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cynel Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2013 Vay ben daha adam gibi yıldız çizemiyorum adam yarım adaya pentagram çizmiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Near N Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2013 Sovyetlerden kalmadır o , Şimdi kimse uğraşmaz zaten yapı yok çevresinde , ama simetri ilginç Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jasgues Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2013 Buyrun koordinatlar; 52°28'52.33", 62°11'16.42" Google earth' e girip altı çizili rakam ve işaretlerin tümünü tırnak işareti de dahil arama kısımına yapıştırın arayın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dzyan Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2013 İlginç.. Benimde aklıma spn geldi gördüğümde , ve çok düzgün bir şekilde çizilmiş. Yapan kişinin bir amacı olmalı bu durumda bana kalırsa.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ajan Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2013 Linkten denemedim de garanti olsun diye bende google earth pro var onla baktım. Gerçekten varmış O.o Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
legolas Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2013 Bnce adamin cani sıkiliyordu "lan dur bi penragram cizimde millet ugrassin dursun" diye düşündu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ajan Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2013 Bnce adamin cani sıkiliyordu "lan dur bi penragram cizimde millet ugrassin dursun" diye düşündu =) Gerçekten mi =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
VoichamateZtxRc Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2013 ne diye yaptılar acaba:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ajan Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2013 ne diye yaptılar acaba:D Zaten merak konusuda bu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Godwine Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2013 ortasında biyokinezi laboratuvarı var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Keyra Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2013 Samuel Colt'un işi gibi duruyor :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lotocra Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2013 Birileri bizi şaırtmak istemiş..ve başardılar da Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Virtue Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2013 biz de beytepe ormanına kocaman yapmıştık taşlarla ama iş olsun diye koşuya çıkanlar oluyordu amaç falan yoktu yani Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
muhsap Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2013 Bu gerçekten ilginçmiş... Bunun araştırılması lazım... Güzel paylaşım teşekkürler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kingson Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2013 Samuel Colt'un işi gibi duruyor :D Tam diyecektim Adam boş durmamış Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Keyra Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2013 (düzenlendi) Tam diyecektim Adam boş durmamış Kim bilir kim uğraştı bunun için Ağustos 15, 2013 Keyra tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.