Jump to content

Şeytan-ı Racim

Ariakas

Önerilen Mesajlar

Oluşturma zamanı:

http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/q71/s720x720/581741_10153112693470360_164506844_n.jpg

Üniversitede okuyan iki ev arkadaşı Emrah Salih’in hayatları Salih’in Havas ilmine duyduğu merakla değişir.

Cin aleminin ürkütücü varlıklarını kendi emri altına alarak isteklerini gerçekleştirmeleri için kullanmak isteyen Salih ve hiç bir şeyin farkında olmayan ev arkadaşı Emrah kendini bir anda bu korkunç döngünün içinde bulurlar. Emrah’ın hiç huzuru kalmamıştır. Her gece şiddetini daha da artıran kâbuslar ve ürkütücü olaylar başlar.

Salih öteki âlemin kapılarını açmıştır her şey kontrolden çıkmıştır. Kurtulmak istedikçe daha da derine batmaktadırlar. Emrah okulunu bırakır ailesinin yanına İzmit’e döner. Ailesi her geçen gün daha da batağa saplanan Emrah’a yardım etmeye çalışırlar. Ancak neyle karşı karşıya olduklarını kimse bilmemektedir. Yardım için son çare Bakırcı Mehmet diye bilinen bu konularda ilim sahibi olan yaşlı bakırcı ustasıdır. Bakırcı Mehmet Emrah ve Salih’i içine düştükleri bu kara dünyadan kurtarmak için tüm ilmini kullanacaktır. Ancak her şeyin bir sınırı vardır. Karşılarındaki güç kimsenin bir gün karşı karşıya gelebileceğini düşünmediği bir varlıktır. Hak katından kovulmuş olan Şeytan-ı Racim İblis’in intikam almak için eline bir fırsat geçmiştir.

Yanıtlama zamanı:

İnsanla varlik ortak cinayet islese daha fantastik olur :p dusunsene insan kurbani buluyor varlik gidip gebertiyor. :D sonra bunu polis olariyor buluyor cinayeti isleten cocugu. Bir de paranormal işlenen hırsizlik gasp cinayet gibi suclardan dolayi organize şubeye bir de hoca almışlar :D cocugu yakalayip organiza şubede hoca sorguluyor bir sekilde ufleyip püfleyip varligi uzaklastiriyor sonrada cocugu iceri atiyorlar , filmin adıda sübhaneke :rofl:

Yanıtlama zamanı:

bir inci sözlük hikayesi olarak tarihe adını yazdırmıştır quantumu tebrik etmek lazım

inci sözlükte gördüğümde okumam 2.5 saatimi almıştı ve sonu yazmıyordu çocuk bu hikayenin belki filmini çekerler diye yazmadı sonunu ve 7 8 ay sonra felan filmin temellerini attmışlardı yanlış hatırlamıyorsam

tabi bizde üni okuyup hikaye yazmak gibi bir beceri yetenek kazansaydık bizde bunun 2 3 katı daha güzel bi hikaye yazardık burda egitim almak şart

filme gelince sinemasına gitmem bu tür korku filmlerini sesi kısık izlerim ani sahneler cin felan aniden çıkıyo felan adam yerinden sıçrıyo altına yapan bile vardır son ses dinliyolarsa

dabbe musallat gibi filmleri izledim gerçekten türk sinemasına büyük katkıları var ama yani bu ani sahneler cinin bakması felan yabancı cin filmlerinin yanından bile geçmez ama türk sinemasının tüm cin filmlerini seyretmişliğim vardır ve sinema filmlerini yakından takip ediyorum izlemesi bile başka bir haz

diyeceğim odurki cinli şeytanlı filmleri felan insana bişey hatırlatıyo cinin aniden çıkması felan düşünsene sen ölüyosun ama öldüğünü bilmiyosun aniden karşına bi zebani çıkıyo seni korkutuyo felan sana işkence yapıyo tecavüz felan ediyo ama sen hala öldüğünü bilmiyosun seni kaçırıyo bodruma kitliyo işkence felan yapıyo gülmeyin arkadaşlar bunlar cehennem zebanilerinin işi eğerki kalbin temiz değilse namazdan felan bahsetmiyorum kabir azabı felan sen yaşadığını zannediyosun ama cehennem çukuruna düşmüşsün bu tür filmleri bana kabir azabını hatırlatıyo vesselam mübarekler:)))))

Yanıtlama zamanı:

Çok ilginç duruyor,izleyelim bakalım nasılmış.:) Ben her Türk yapımı korku filmi izlesem,sonunda bu da zaman kaybıymış derim. Ama yine de ön yargıyla yaklaşmamak gerek..:)

Yanıtlama zamanı:

Filmin fragmanına baktıgımda başrol oyuncusunu pek begenmedim. Daha ünlü olsaydı degil. Oyunculugunu begenmedim pek. Ama bir fragmandan pek bir şey anlaşılmaz önyargılı olmayıp filmi izledikten sonra tekrar dönücem buraya.

Yanıtlama zamanı:
Konuyu geçtim direk isimden kaybetti :D

bence izledikten sonra yorum yap arkadaşım en sıradan film bile bence güzel adamlar emek veriyo ve her amerikan filmindede zihin kontrol teknikleri var biliyormuydun?

Yanıtlama zamanı:
Bu tür filmlere kızlarla gidilmez hakikaten , beynim iflas etti çığlıklarını duymaktan.

korku filminin sinemasınamı gidilirmiş manyak olmak gerek korkacağını bile bile gitmek hadi kız arkadaşınla gidersin kız korksun sarılsın sana biçok filme gittim bi aralar bi semuma gittim oda korkukç değildi şimdi netten izliyorum filmleri düşünce izliyorum şey daha çıkmadı dabbe:cin çarpması onu bekliyorum:)))))

Yanıtlama zamanı:

imkanınız var ise akşam 10 seansına gidin dabbenin son iki filmi bu ve el cinin 10 seansina giderek daha da keyif aldım kendini filme kaptıranlari korkutarak :devil:

Yanıtlama zamanı:

bu küçük kıyamet filminin 21 seansına gitmiştim yusuf yusuf bide otobüse bindim son seferdi otobüsü kaçırsaydım o zaman görürdüm filmi:)))))

Yanıtlama zamanı:

Filmi izledim bence gayet başarılı olmuş her şeyin mükemmelini yapmışlar sonu biraz karışıktı izleyen varsa bakırcının ne olduğunu söylesin :D

Yanıtlama zamanı:

bazı ritüeller ve okülterin manaları bakımından farkındalık yarattığından ötörö bilgilendirici ve öğretici yanıyla ilgi çekici bir film. izledim. tavsiye ederim.

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...