VictoRia Oluşturma zamanı: Temmuz 19, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 19, 2007 Çok ilgimi çekti: -Her biri 20 ton olan taşlardan imal edilmiştir. Ve bu taşları temin edebilecek en yakın mesafe yüzlerce km uzaktadır. -Piramit kimin adına yapıldıysa, onun bulunduğu odaya, yılda iki defa güneş girmektedir. (doğduğu ve tahta çıktığı günler) -Mumyalarda radyoaktif madde bulunduğundan; mumyaları ilk bulan 12 bilim adamı kanserden ölmüştür. -Piramitlerin içerisinde ultra sount, radar, sonar gibi cihazlar çalışmaz. -Kirletilmiş suyu, birkaç gün Piramit’in içerisinde bırakırsanız, suyu arıtılmış olarak bulursunuz. -Piramitlerin içinde süt birkaç gün süreyle taze olarak kalır ve daha sonra hiç bozulmadan yoğurt haline gelir. -Bitkiler piramit içersinde daha hızlı büyür. -Piramit’in içine bırakılmış su, beş hafta süreyle bekletildikten sonra yüz losyonu olarak kullanılır. -Çöp bidonu içindeki yemek artıkları hiç koku yaymadan piramitler içinde mumyalaşır. -Kesik, yanık, sıyrık gibi yaralar bir piramidin içinde daha çabuk iyileşme eğilimi gösterir. -Piramitlerin bazı odalarının içinde ne olduğu hakkında bir bilgi yoktur. Araştırmacıların çoğu ya içinde kayboldular ya da aynı yerde birkaç tur attılar. -Piramitlerin içi yazın soğuk, kışın sıcak olur. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2007 cok güzel bilgiler var. güzel paylasım eline saglık;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest AnunnaKi Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2007 harika bilgiler sağol. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karahulk Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2007 arkadaşım bilgi paylaşımı için saol eline sağlık........ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darkpisces Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2007 çok ilginç saol Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Barose Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2007 Bir yerden duymuştum "Herkes zamandan korkar, zamansa piramitten." Bilen varsa lütfen düzeltsin Peygamber efendimiz(S.A.V) "Benim ümmetim üçgenden uzak dursun" hadisi sahihmidir? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
VictoRia Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2007 valla ne yalan söliim ben böle bşi duymadım:( Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zalim Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2007 cok sasirtici gercekten belki onceleri daha gelismistik kimbilir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kenny2 Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2015 Resmi yazıların hiçbirinde bu bilgilere rastlayamazsınız. Doğruluğundan şüpheliyim, bu anlatılanların bir kanıtı olduğunu düşünmüyorum. Bu yazılanlar benim için efsaneden öteye gitmiyorlar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
compl3x Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2015 her zaman ilgimi cekmistir piramitler arkeolojiye olan sevdamin kaynagi diyebilirim ve soylenenlere inaniyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.