legolas Oluşturma zamanı: Ağustos 12, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 12, 2013 Merhabalr. kendini kanitlayamamis ve ezik psikolojine sahip olan ve bu psikolojiden dolayi aci cekiyormus gibi gorunerek dikkat çekmek için çabalayan kisileri genelde cevremizde goruruz. ve kendilerini sekilden sekle sokarlar. ve bir kac kelimeyi bir araya getirerek anlamli zannedilebilecek sözler uretirler. bende bunu eglenceye cevirelim diye dusundum. (insanlarla dalga gecmek gibi bir amac yok sadece eglence). bu melankoliyi paranormale taşısak nasil olur diye bir şey canlandi kafamda. kisacasi herkes paranormal malzeme kullanarak melankolik sozler uretsin.ben basliyorum İsyankar gencten cine çarpacaksan çarp artık yarim dermanim kalmadı bu kaçıncı davet bekledim de gelmedin be gülüm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
legolas Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2013 Kalp yarasidir bu hipnoz kapatmaaaaz verdigin telkinler beni uyutmaaaaz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
legolas Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2013 Nerede batmanum pelerinine hayranum Bekledimde gelmedun uy seni yerun yerun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.