Amoress Oluşturma zamanı: Temmuz 20, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 20, 2007 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon-ex Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2007 Vallahi videoyu izleyemedim ama herkesin sini inancı ve inancına bakışı kendisine hastır.Örnek almayacağımız tek konu bu olmalı(tabi dış etkilerle bozulmuş dini bakışı olanları kastetmiyorum) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Amoress Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2007 haklisin, herkez kendi inancini kendisi secer. Mustafa Kemal asil ruhuna yakisacak kadar, dindar biriydi.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon-ex Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2007 Vallahi dindarlıkla asalet arasında bir bağ kuramadım ama tartışmayalım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.