Sofiel Oluşturma zamanı: Ağustos 20, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 20, 2013 (düzenlendi) Arkadasım acacaktı bu konuyu aslında ama uyeliği aktifleşmediği için giremedi arkadasım. Bana kaç gündür söylüyo kafama takıldı bir bilgisi olan vardır umarım ve konuyu yanlış yere açtıysam affola. Arkadaşım uyandıgında elleri kenetli oluyomuş her defasında bugun annesi çözmüş uyandırmış. Saat gece 3-4 civarlarında sureklı rahatsız oldugunu söylüyo. Ve "bi kac kere kendimi astral seyahate çıkarken gördüm, çıkarken yüzümün yamulduğunu gördüm ve hisettim,o gün akşamına kadar yüzüm hep acıdı" diye bi cümle kullandı umarım bi sorun yoktur ama fikirlerinizi almak istiyorum. Ağustos 20, 2013 Sofiel tarafından düzenlendi yanlıs yazım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bellator Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2013 Arkadaşın kaç yaşında ?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sofiel Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2013 16 yasnda neden? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kingson Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2013 (düzenlendi) bence nöbet geçiriyor.Başta psikolog olmak üzere uzmana görünmeli. Ağustos 21, 2013 sirius tarafından düzenlendi gereksiz cümle çıkarıldı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xian Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2013 Bence de bir psikolog yardımı almalı, ciddi bir rahatsızlık olabilir. Hemen astrala yormamak lazım olayı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sofiel Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2013 Dün gece uyandı mesaj attı bana çok kötüydü rüyasında korkutmuşlar sanırım koluna baskı hissetmiş uyandıgında kolları acıyomuş. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bellator Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2013 Dün gece uyandı mesaj attı bana çok kötüydü rüyasında korkutmuşlar sanırım koluna baskı hissetmiş uyandıgında kolları acıyomuş. Psikoloğa gitmeli, daha önce hiç korkunç bir olay yaşamışmı hafızada kalıcı ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sofiel Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2013 hayır yaşamamış Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bellator Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2013 hayır yaşamamış önce bi psikoloğa görünmeli sonuç alamazsa tekrar yazarsın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Megamorph Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2013 psikolog degil psikiyatriste gitmeli arkadaşın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
delidivane Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2014 hala devam ediyo mu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bcumen Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2014 zaman zaman yine oluyor, eskisi gibi sık değil Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashtar Sheran Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2014 Tıp öğrencisi hastalığı diye bir olay var. Öğrencilerden veya diğer insanlardan bazıları diyelim, öğrendikleri hastalıkları kendilerinde psikolojik olarak yaratabiliyorlar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gorygray Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2014 Ben de kabus gördüğüm zaman oluyordu bu olay. Şuan geçti ama neden olduğunu hala anlamadım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Falcon Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2014 Yoga Nidra uygulaması yapabilir gayet rahatlatıcı etkisi vardır.Bu uygulamayı yapmasını sağlayacak cdler var onlardan satın alabilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aleksandra Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2014 bende kendi fikrimi ortaya atıyım öncelikle.. rüyasında kasılıyorsa kabus gördüğünün işareti çünki özellikle köpekler ve birçok hayvan uyurken kasılırlar zemine pati atarlar ve korkmuş veya sinirlenmiş sesler çıkarırlar ve insanlarda da aynı durum söz konusu.. arkadaşınız kabus gördüğünden dolayı kilitleniyor galiba çok korkuyor.. eğer korkuların üzerine giderse ve olay çok sıklaşırsa zaten arkadaşın kendiliğinden çözüme kavuşacak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bcumen Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2014 fikirleriniz için teşekkürlerr Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.