Jump to content

Aşk büyüsü (Diana)

Jasgues

Önerilen Mesajlar

Diana'ya ve Ay'a tapan bir büyücü eğer bir kadının aşkını kazanmak isterse onu köpeğe dönüştürebilir. Kadın kim olduğunu, bildiği herşeyi unutacak ve koşa koşa büyücünü evine gelecektir. Evde, tekrar doğal formuna bürünecek ve onunla olacaktır. Ayrılma zamanı gelip çattığında, tekrar köpek olup evine gidecek ve orada yine kadın haline gelecektir. Ona hayalmış gibi gelen bir iki anıdan başkasını hatırlamayacak, en sonunda yine köpeğe dönüşecektir çünkü Diana'nın yanında ezelden beri bir köpek varolagelmiştir.

Evine aşk getirmek isteyen büyücü şunları söyleyerek bu büyüyü yapmalıdır:

Bugün Cuma, canım erken kalkmak istedi. Zengin bir lordun kalbini kazanmak istediğim kızını görmüştüm ve pek iyi uyuyamadım. Fakir olsaydı, onu parayla elde edebilirdim ama karun gibi zengin, bu yüzden umutsuzum. Bana yardım etmesi için Diana'yı çağıracağım.

Diana'ya yakarı

Diana, güzel Diana!

Güzel olduğun kadar iyisin de

Sana hep inandım

Sana sevilmenin hazzını yaşattım

Şimdi sıra sende

Sen istersen herşey olur

Yapamayacağın şey yoktur

Dileğimi yerine getireceksen

Ne olur kızın Aradia'yı çağır

Yolla onu sevdiğimin yatağına

Ki bir köpek halini alsın

Ve yanıma, odama gelsin

Ama gelir gelmez senden ricam

Sonra insan şeklini alabilir

Arzuladığım çekiciliğine bürünebilir

Ruhlarımız neşeyle tatmin olana dek

Sevişelim doyasıya

Ulu Peri Kraliçesinin

Ve onun adil kızı Aradia'nın ihsanıyla

Tekrar köğeğe çevir onu

Sonra da yine insan biçimine!

Böylece Aradia'nın etkisi altındaki kız hiçbir şeyden şüphelenmeden ve kimseye görülmeden, bir köpek olarak dönecektir evine; Aradia'nın tesiriyle bunun bir rüya olduğunu sanacaktır.

Alıntıdır!

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu aşktan çok şehvetle alakalı bir büyüdür. Burada bahsedilen köpeğe dönüşme olayıysa elbette bizim gerçekliğimizde değil astral boyutta gerçekleşiyor. Bunlar bir kenara Aradia:The Gospel of Witches'da bir erkeğin kadını elde etmek için yapacağı büyünün bulunması beni çok şaşırtmıştı. Bildiğiniz üzere cadıların genelde kadın olduğuna inanılır. Bu eski zamanlarda daha kalıplaşmış bir inançtı, böyle bir dönemde nasıl oldu da erkeğin yapacağı aşk büyüsü Vangelo'ya girebildi hep merak etmişimdir. Her ne kadar Vangelo da kadın erkek herkese seslenilse de İtalyan folklorunda pek erkek cadıya rastlanmaz(tabi azizlerle savaşan büyücüleri saymazsak).

Ayrıca büyünün tam olmadığı konusunda Sirius'la aynı fikirdeyim ve Türkçe çevirisinde bulunmamasına karşın büyünün İtalyanca'sını bulmanızı ve onu kullanmanızı tavsiye ederim.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...