desstiny Oluşturma zamanı: Ağustos 25, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 25, 2013 Geçen yolda giderken birden ayakta rüya görmek gibi bir şey yaşadım. Aradan bir kaç gün geçti kuzenim bana gördüğü bir rüyayı anlattı ve benim ayakta gördüğüm rüyanın aynıydı. Bu ne ile ilgili olabilir? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
somethink Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2013 nasıl bir rüya gördün? her ne kadar cadılık konusunda yeni olsam da rüyalar konusunda iyiyimdir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
desstiny Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2013 işte bu sembole benzer birşeyin içinde tam ortadaydım ve yanımda biri vardı heryer karanlıktı ve o yuvarlağın iinde hatırlayamadığımve çözemediğim sembollerle karanlıkta göremediğim ama benden nefret ettiğini bildiğiminsanlar vardı bende işte o kişiyle o ortadai dairedeydim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
somethink Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2013 şahsi düşüncem bunun herhangi bir ritüelle ilgili olmadığıdır. eğer bu konularla uğraşıyorsan bilinçaltının sana böyle şeyler göstermesi normal. senden nefret ettiğini bildiğin insanlar görmüşsün bu insanları tanıyor muydun? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
desstiny Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2013 bilmiyorm yüzlerini görmedim ama yetişkindiler fakat rüyanın çok da önemli olduğunu sanmıyorum dediğin gibi bilinçaltından olabilir daha çok aynı şeyi görmeyi ve normal yolda giderken birden dünyadan kopup böyle bir rüya görmemi merak ettim yani bir hastalıkla falanda ilgisi olabilirmi böyle uyanıkken rüya görmenin? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
somethink Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2013 ritüellerle bir ilgisi yoksa rüyan sana insanlarla arandaki ilişkilerde dikkatli olman ve bir kişi için bir çoğunu feda etmen gerektiğini söylüyo gibi gözüküyor çünkü ortadaki dairedesin ve önünde dört yol var içinde de farklı insanlar. belki de insnalarla ilişkilerinden bahsetmiyordur belki okul belki iş. ama kararsızlık yaşama birşeyi seç Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
somethink Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2013 bilmiyorm yüzlerini görmedim ama yetişkindiler fakat rüyanın çok da önemli olduğunu sanmıyorum dediğin gibi bilinçaltından olabilir daha çok aynı şeyi görmeyi ve normal yolda giderken birden dünyadan kopup böyle bir rüya görmemi merak ettim yani bir hastalıkla falanda ilgisi olabilirmi böyle uyanıkken rüya görmenin? durugörü konularına bakmanı tavsiye edebilirim. hastalık olduğunu sanmıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
desstiny Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2013 ilgilendiğin için teşekkür ederim ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
somethink Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2013 önemli değil yardımcı olmak iyi geliyo ama bana da yardımcı olan olsaydı fena olmazdı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.