Xian Oluşturma zamanı: Ağustos 25, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 25, 2013 Maru, basık burunlu bir İran kedisi. Japonya'daki ailesi tarafında büyütüldü ve şuan hemen hemen 6 yaşında. En çok sevdiği şey kutularla oynamak. Youtube'daki bir çok videosunu gördüm sizlerle paylaşmak istedim. [video=youtube;w-iIbotFkzQ] [video=youtube;lenbp-mEmc8] Burada da Maru'nun günlük hallerini, fotoğraf, gif ve video olarak paylaşan tumblr hesabı var oldukça güncel Sizlerde başka bulduğunuz videolar olursa paylaşabilirsiniz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
legolas Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2013 Bn bunu birine benzettim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PLaZMa Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2013 lego gıcıksın işte Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
legolas Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2013 Birine benzettim cunku ikiside oldukca şirin bu arada kedi gercekten sirin iran kedilerine bayilirm. siyam kedilerinede oyle. ozelliklede mısır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.