WitchOFblooD Oluşturma zamanı: Ağustos 27, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 27, 2013 Arkadaşlar son zamanlarda en çok rastladığım kelimelerden biriydi "Lich". Belli bi bilgi topladım ama bunun hakkında detaylı bilgisi olanlar varsa lütfen çekinmesin, ayrıca Lich olayı gerçekmi onu bile bilmiyorum hala Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Near N Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2013 Dota 2 de bir hero genelde support dur Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
biliryum Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2013 Benim bildiğim kadarıyla ölüpte tekrar dirilen büyücüler için kullanılır ve çoğunluğu necromancy ile ilgilenir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tartarus Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2013 (düzenlendi) yaşayan ölüler arasında bilinen en güçlüsüdür. kendileri ile yolu kesişenler dışında yaşayanların meseleleri ile hiç ilgilenmezler. tek istedikleri, daha kudretli olmaktır. bir mumyayı andırırlar ve etsiz, iskeletler şeklindedirler. yaydığı soğuk ve karanlık aurası yüzünden uğursuzluk ve korkunçlukları bir kat daha artar. lich'ler nadir büyücülerin ulaşabildiği yüksek büyücülük yeteneklerine sahiptirler ve bu yetenekler sayesinde yaşayan varlıklar biçiminde de görünebilirler. Ağustos 28, 2013 Tartarus tarafından düzenlendi Level atlattım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
WitchOFblooD Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2013 yaşayan ölüler arasında bilinen en güçlüsüdür. kendileri ile yolu kesişenler dışında yaşayanların meseleleri ile hiç ilgilenmezler. tek istedikleri, daha kudretli olmaktır. bir mumyayı andırırlar ve etsiz, iskeletler şeklindedirler. yaydığı soğuk ve karanlık aurası yüzünden uğursuzluk ve korkunçlukları bir kat daha artar. lich'ler nadir büyücülerin ulaşabildiği yüksek büyücülük yeteneklerine sahiptirler ve bu yetenekler sayesinde yaşayan varlıklar biçiminde de görünebilirler. Evet ben de byle duydum ama merak ettiğim şu; lichler gercekten var mıdır? Varsa bir lich'e nasl dönüşülür? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Godwine Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2013 Evet ben de byle duydum ama merak ettiğim şu; lichler gercekten var mıdır? Varsa bir lich'e nasl dönüşülür? İlk kez burda duydum ve az önceki bilgilere göre cevap veriyim.Yanlış olursa düzeltirsiniz. Demişer ki ölüp tekrar canlanan büyücülermiş.Yani ilk önce büyücü olacaksın sonra ölüp canlanıcaksın olay bu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.