Sanguine Oluşturma zamanı: Eylül 2, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 2, 2013 Merhabalar Evimizde geçengün tavus kuşu tüyü çıktı ve bunun bulunması imkansız. Öğrenci evindeyiz ufak bir yer ancak düşman diyebileceğimiz biri var. Merak ettiğim şey şu eşyadan enerjisel bir şey hissetmedim ancak Tavus kuşu tüyü ile iyi ya da kötü bir büyü yapılabilir mi? bu yüzden mi bırakıldı öğrenebilir miyim? Lütfen gerçekten bilgisi olanlar yazsın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mikaels Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2013 Tavus kuşu tüyü Doğu anadolu ve Güneydoğu anadolu evlerinde süs amaçlı kullanılır... Bu insanlar evlerinde bulunduruyorsa Kötü bir amacı olacağını sanmıyorum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tartarus Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2013 Tavus kuşu tüyü nazar boncuğuna benzediği için nazarı nazarı angellediği söylenir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kizginkuzgun Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2013 herhangi bir sekilde eve girmis olabilir. pencereden ruzgarla, ya da birinin pacasina yapisip eve girmis olabilir. ya hayvanat bahcesinden ya da hediyelik esya dukkanlarindan. bence takilma fazla... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cynel Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2013 herhangi bir sekilde eve girmis olabilir. pencereden ruzgarla, ya da birinin pacasina yapisip eve girmis olabilir. ya hayvanat bahcesinden ya da hediyelik esya dukkanlarindan. bence takilma fazla... Tavus kuşu tüyü rüzgarla uçup eve girecek bir şeye benzemiyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kizginkuzgun Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2013 Tavus kuşu tüyü rüzgarla uçup eve girecek bir şeye benzemiyor ruzgarla nelerin ne kadar yukseklere uctugunu gorsen sasirirsin... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sanguine Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2013 Uzun sure evde olmadigimiz icin bisey diyemiyorum ancak evimiz ufak sehilerden birinde oldugy icin.cok.olanakli gelmedi neyse biraz ustunde dusunmek lazim. Bu arada nazar boncugu ile kara buyu yapildigini biliyorumda umarim degildir ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tartarus Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2013 Uzun sure evde olmadigimiz icin bisey diyemiyorum ancak evimiz ufak sehilerden birinde oldugy icin.cok.olanakli gelmedi neyse biraz ustunde dusunmek lazim. Bu arada nazar boncugu ile kara buyu yapildigini biliyorumda umarim degildir ya Nazar boncuğuyla kara büyü yapıldığını bilmiyordum.büyüyü biliyorsan pm'den atarmısın ayrıca tavuskuşu tüyünden başka tuhaf birşey buldunuz mu? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2013 tavus kuşu bazı inanışlarda kutsaldır .. o yüzden anadoluda bir çok evde görülebilir . (dinlerin anlamsızca iç içe geçmesidir bu ) Ayrıca tavus kuşundan tüy koparmak yada o hayvana zarar vermek çok da sevimli bir şey değildir .. Yezidi inancını araştırırsanız bulursunuz . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mikaels Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2013 Yezidilik inancında Tanrı Azda tarafından yaratılan ve kendisine evreni ve insanları yaratma görevi verilen Melek-Tanrı. Yezidi inancında Melek Tavus, insanları yarattıktan sonra kendi yarattığı insanlar önünde eğilmemiş ancak bu Tanrı Azda tarafından farklı yorumlanarak kibirli olduğu sanılmıştır. Yezidilik'ten önceki ilahi dinlerde anlatılan, şeytanın, yaratıcının buyruğuna rağmen insan karşısında eğilmeyip saygı göstermemesi, onun aslında ne kadar asil olduğunun, yaratıcı tarafından sınanmış ispatıdır. İşte bu sınavı başarı ile verip tüm insanlığın ve dünya işlerinin başına geçme hakkını kazanmıştır. Ancak burada Şeytan'ın sahip olduğu özellikler diğer dinlerden farklıdır. Yezidilik'te tanrı, dünyanın sadece yaratıcısıdır ancak sürdürücüsü değildir. Tanrısal iradenin vücut bulması için Melek Tavus bir nevi aracılık rolü üslenmiştir. "Melek Tavus" olarak adlandırılır ve bir tavus kuşu ile simgelenir. Tanrı özünde iyilikle dolu olduğundan tanrıya ibadet ederek onun gönlünü kazanmak gerekmez. İbadetin, içi kötülüklerle dolu olana, Tavus'a yapılması ile kötülüğün en büyük kaynağından korunulur. Bu anlamda diğer şeytan olarak adlandırılan tinsel güç yezidilik inancında Azda'nın devamlılığı ve işlevsel yönüdür. Zıtlıkların kaynağı ve aynı zamanda zıtlıkların ortadan kalktığı isim aslında Melek Tavus'tur. Ahiret inancı gibi sonradan hesap verilecek bir yerin varlığı söz konusu değildir. Yeniden doğuşa, şekil değiştirmeye inanılır. İnsanın inanışına ve yaşayışına göre dünya, cennete de cehenneme de dönüşebilir. Cehennem insanın içinde kontrol edilmesi gereken ateştir. Melek Tavus bütün bu işlerin denetleyicisi ve tanrının bu dünyadaki gölgesidir. Yezidiler Melek Tavus'a ibadet ederler. Yezidi inancından kötü bir melek değil, yanlış anlaşılmış ve sonradan affedilmiş iyi bir melektir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sanguine Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2014 Konuya geri dönelim en azından yanıtlanmış olur, Tavus kuşu tüyü gizemini koruyor hala daha bir yanıt yok yaydığı enerji konusuna gelincede bir şey söz konusu değil henüz. Usulune uygun yok ettim. Ancak gelelim diğer konuya: Şu şekilde yorumladım Daha öncesinden etkisinin geçmesine az kala bir durum söz konusuydu yani etkisinin geçmesine az kalmıştı bir şekilde eve böyle gelebildiğini düşünüyorum.. Bozulan büyünün tepkimesi ya da uyarısı şeklinde ancak hayatım o dönem biraz daha kötüydü şimdi en azından bu olayı kapamam şeklinde düzeldi. Evinizde olmaması gereken şeyler varsa yokedin arkadaşlar tavsiyem bu yönde Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
komuro Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2014 Konuya geri dönelim en azından yanıtlanmış olur, Tavus kuşu tüyü gizemini koruyor hala daha bir yanıt yok yaydığı enerji konusuna gelincede bir şey söz konusu değil henüz. Usulune uygun yok ettim. Ancak gelelim diğer konuya: Şu şekilde yorumladım Daha öncesinden etkisinin geçmesine az kala bir durum söz konusuydu yani etkisinin geçmesine az kalmıştı bir şekilde eve böyle gelebildiğini düşünüyorum.. Bozulan büyünün tepkimesi ya da uyarısı şeklinde ancak hayatım o dönem biraz daha kötüydü şimdi en azından bu olayı kapamam şeklinde düzeldi. Evinizde olmaması gereken şeyler varsa yokedin arkadaşlar tavsiyem bu yönde tüy dışında başka bir şey daha var mıydı ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sanguine Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2014 tüy dışında başka bir şey daha var mıydı ? hayır sadece tüy Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.