Mentality Oluşturma zamanı: Eylül 4, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 4, 2013 Arkadaşlar son zamanlarda - Birden fazla rüya görmek, rüya oranlarında artış - Derin uyku hali - Rüyadan rüyaya atlama vs. tipinden "anormal" durumlar yaşayanlarınız var mı aranızda ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ariakas Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2013 Zaten çok fazla rüya gördüğüm için pek ayırt edemiyorum söylediklerini. Ama normalde uykum çok hafiftir, son zamanlarda çok derin uyuyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lex Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2013 Var. Yaşıyorum. Rüya oranlarında artış var. Her gün hatırlayabildiğim en az 2 yada 3 rüyam oluyor. Kimi bilinçaltının ürettikleri olurken kimi haberci rüya oluyor. Eğer dua yada benzeri bir niyet ettiysem veya dünyanın illüzyonuna kendimi fazla kaptırdıysam kendine gel,fazla kaptırıyorsun üzülmen gereksiz gibisinden mesajlar alıyorum. Şimdi diyeceksin nasıl alıyorsun ? Zamanla kendi kendine yorumladıkça anlıyorsun hangisi mesaj verir hangisi vermez.. Bi ara rüyamdan uzay gemisiyle insanlığa uzaylıları tanıtma amaçlı küçük disk şeklinde ufolara biniyorduk mesela. Bi de böyle rüyalar var. Gelde yorumla yorumlayabilirsen Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mentality Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2013 Başka forumlarda da açıldı bu konu. (Umarım link vermek yasak değildir, aynı konu-farklı forum) Son günlerde rüya (derin uyku) oranınızda artış oldumu? Rüya görmede artış var mı? Denildiğine göre büyük olaylardan önce rüyalarda ve uykuda bu tür anormallikler görülmesi normalmiş. 2. Dünya Savaşı'ndan önce de insanlar bu tür şeyler yaşamışlar. Türkiye'yi büyük bir felaket bekliyor diyenler bile var. Sizin görüşleriniz nedir bu konuda, doğru olma olasılığı var mıdır olası bir savaşla bağlantısının ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lex Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2013 Takip ettiğim birkaç durugörü sayfası var. Onlarda yazıkları durugörülerinden sonra yaptıkları açıklamalarda geleceğin karanlık olduğunu ima ediyorlar. Tam olarak söylemiyorlar fakat nedense hep bir gelecek kaygıları var gibi davranıyorlar. Zaten yazdıkları durugörülerde hep bir yerlerde birşeyler patlıyor,insanlar ölüyor vs. Açıkçası ben umut etmeyi seven bir tipim. Bilmem belki bu tanrıya inanmak gibi bir şey. Fakat umutlar insanı yaşanılamaz bir dünyada yaşamaya itiyor gibi. Herşeyi düşüncelerimizle yaratıyoruz öyle değil mi ? Aslına bakarsanız okuduğum,araştırdığım birçok kaynakda insanın içinde yatan tanrısallığa vurgu yapılıyor. Bugun Osho gibi bir düşünürün kitaplarını okuduğumda tanrı sizsiniz o sizin içinizde gibi mesajları görüyorum. Anlıcağınız kendi geleceğimizi bizlere yaratırken,insanlığın gidişhatını ise tüm insanlığın yaydığı titreşim belirliyor. Yani bugun kitlesel bir hipnoz altında olan insanlığın büyük bir bölümü gerçekten savaş çıkacağına inanır ve titreşimlerini buna odaklarlarsa bu savaş kaçınılmaz olur. Onun dışında bunun yerine düşünen,saygı duyan veya sevgi temalı insanların olduğu bir dünya hayal ederlerse neden böyle bir dünya gerçekleşmesin ki ? Bugun medya,basın,politikacılar,din adamları,reklam şirketleri vs. çok güzel zihin yıkıyor. Hayatlar sex,para hırsı,bağımlılıklar gibi şeylerle meşgul ediliyor. Bunun idrakine varılmalı bence ki ozaman savaşında bir düzmece olduğunu herkes anlamış olur. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gliese Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2013 Evet,bende de var bu durum 3 -4 gündür rüyalarıma kaldığım yerden devam ediyorum değişik zamanlara yolculuk ediyorum bunu günlüğüme yazmıştım hatta..ilginç.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
akkam Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2013 Evet var önceden pek fazla rüya görmezdim. Ama şu sıralar birden fazla rüya görüyorum ve rüya oranlarında baya artış var. Derin uyku hep vardı Rüyadan rüyaya atlamada var. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gordonfreeman00 Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2013 Ben de de bir kaç gündür var.Çoğu rüyamı daha net hatırlıyorum.Oysa rüyalarımı hatırlamak için herhangi bir çalışma da yapmadım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mikaels Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2013 Evet son zamanlarda rüyalarımda ciddi oranda artış var normal dönemlerimde bir gecede 2-3 rüya görürken son dönemlerde çok fazla rüya görüyorum ve hepsini hatırlamak çok zor oluyor... Oysa daha önce gördüğüm rüyaları yorumlar ona göre önlemler alırdım şuan pek mümkün olmuyor umarım kısa sürede düzelir... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
komuro Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2013 bende de tam tersi olmakta cok ruya gorurken azaldi birden Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Godwine Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2013 Kesinlikle var bunlar.Uyku süresi bile arttı.ben gece 1 de yatıp sabah 7 de kalkardım.şimdi 12 de yatıyorum ertesi sabah 11:30 da kalkıyorum.ama büyük ihtimal sinirsel bir olayı vardır onun. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PelBer Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2013 bende de var, hatta dün sürekli aynı rüyayı gördüğümü fark ettim, ama dün rüyanın devamı geldi.. önceden de hiç rüya görmezdim hatta görmüyorum diye salak diyenler vardı ya :D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lex Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2013 bende de var, hatta dün sürekli aynı rüyayı gördüğümü fark ettim, ama dün rüyanın devamı geldi.. önceden de hiç rüya görmezdim hatta görmüyorum diye salak diyenler vardı ya :D:D Hahahaha Ne alaka salaklıkla ya Neyin kafasını yaşıyor bu yargıya varanlar acaba ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ghostbuster Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2013 bende de var aynı durum daha önce hiç haberci rüya görmezken iki gece arka arkaya haberci rüya görüyorum ve gördüğümün ertesi günü gerçekleşiyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Santaz Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2013 Her uyudugumda eksiksiz ruya görürüm. Ama yorgun yattigimda daha sıkıntılı ruyalar gordugumu anladim. Ve son zamanlar kademe atladim. Artik uyurken konusuyorum bagriyorum falan. Oyle yani Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sonhilal Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2013 Konu önceden açılmış ama o tarihlerde bende tam tersi oldu onceden cok ruya gorurken eylul baslarindan itibaren sonlarina kadar hic ruya gordugumu hatirlamiyorum su son 2haftada da uykuda surekli rahatsiz oluyorum donup durdugumu falan hissediyorum ama uyanamiyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sndkr Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2013 en az 3 rüya görüyorum , bazılarınıda farkına varıp ben yönetiyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bigbang Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2013 evet, ben dahil cevap verenlerin çoğunda farklılıklar varmış... anlamı ne ki? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.