gallows for him Oluşturma zamanı: Temmuz 20, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 20, 2007 Yeni keşfettim bu grubu umarım beğenilir bence gothic electroda muhteşem bir sound. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
losteirosss Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2007 suicide landscape duymustum bu grubu dinnedim bi kaç parcasını ı ıhh almiim..saolasın hocam yine de:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gallows for him Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2007 Vokalin sesi çok özel bence.ama zevkler ve renkler tartışılmaz tabii. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ainariel Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2007 bak sen fernando ribeiro taklidi bir ses cık cık... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2007 türkçe bi şarkı anımsatı bana nedense.... teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gallows for him Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2007 Hiç kendi doğal sesi olabileceğini düşündünmü.hem taklide niye gerek duysun ki.muhtemelen Moonspell'i dinlememiştir bile. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ainariel Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2007 taklitler birbirini kovalar ..taklidin taklidini (senin düşüncen üzerinden) çıkarmak..bilmiyorum...önemli olan birazda olsa özgünlük katabilmektir...ben bunu göremedim maalesef...yine de seçimlere ,çeşitli zevklere saygım var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gallows for him Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2007 Hafif bir David Bowie tınısı sezdim sesinde.ama dediğim gibi taklitten ziyade örnek almıştır bence. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon-ex Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2007 Kesinlikle taklit değil yeterince özgünler bence.Vokalistin sesi çk hoşuma gitti özellikle süper paylaşım + Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gallows for him Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2007 http://www.thebeautyofgemina.com/ Beğenenler burdan grubun web sitesine bakabilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2007 sesı cok guzel:) ama daha ıyı bir parca cıkar bu gruptan Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.