Guest Eftalya Oluşturma zamanı: Eylül 6, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 6, 2006 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siber_Keşiş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2006 çok güzeller... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
canocan Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2006 bunlar bir harika ellerine sağlık. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nihtwish Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2006 cok cok gusel olmus ellerıne saglık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2006 harika resimler teşekkürler eftalya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
duygu Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2006 muhreşem resimler.pylaşımın için çok teşekkürler eftalya. bu arada yarın Aydın'ın kurtuluş günü.7 eylül.tam da damardan oldu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pangea Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2008 Dünyanın en güzel resimleri..başka söze gerek yok! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chess Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2008 çok güzeller yaw ellerine sağlık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
revbahar Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2008 değer verilecek resimler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kelendria Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2008 ben de yapayım photoshopla birkaç tane:) güzel resimler paylaşım için teşekkürler:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mysteriouslady Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2008 Hepsi birer harika:)Sizlerinde aynı duyguları hissettiğinden eminim....Atatürk'ün her portresine baktığımda,her bakışında bir anlam yüklü...Sanki birşeyler anlatıyor bakışları...Askeri disiplin ve eğitim almış ulu önder,her portresinde boş geçirme vaktini diyor sanki...En azından ben böyle hissediyorum...Teşekkürler..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.