josebrio Oluşturma zamanı: Temmuz 20, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 20, 2007 MErhabalar!!! Önümüzdeki 100 yıl içinde icat edilecek şeyleri söyliycem herkese. Sakın nasıl biliyosun demeyin.Amator olarak kehanetlerimi söyliycem. Başlıyorum... 1) Refleks kontrol sağlayıcı 2) Hafıza arttırıcı çip 3) Yıkayıcı ( İnsan ) 4) Paralel insan kopyalayıcı 5) Işınlanma cihazı 6) Nesne kütlesini azaltıcı cihazlar 7) Yerçekimi azaltıcı cihazlar 8) Hastalık belirleme aletleri 9) Uçmaya yarayacak aletler 10) Vücut değerleri ölçme cihazları 11) Beyin içi iletişim aletleri ( telefon kullanımdan kalkacak ) 12) Yer sıkıştırma makineleri 13) Su üretme makineleri 14) Ozon tabakası güçlendiren klimalar 15) Bakteri süzen ev aletleri 16) Göz geliştirme cihazları 17) İç çip ile oksijen üretip yaşama cihazları 18) Mevsim kontrol cihazları 19) Daha rahat uzay kıyafetleri 20) Saç rengini tek tuşla değiştiren cihazlar 21) Kan üretim Bankaları 22) Ağır işlerde kullanılacak melez canlılar 23) Dünya çekirdeğinden çıkarılan ve bugün hiç bilinmiyen 14 yeni element talep olursa devamı gelir... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2007 ilginçmiş. ama kehanet.... yani yarın bi gün bunlar yapılsa ben demiştim diyemezsin. insanlık gelişiyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
downofcity Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2008 su üretme makinesi saçmaaaaaa:D durduk yere su cıkmaycagına göre denizin suyunu arıtırsın...ayrıca mevsim degiştirmede ilginç..ne güzel her istedigin mevsimi 1günde yaşarsın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.