Tartarus Oluşturma zamanı: Eylül 11, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 11, 2013 Arkadaşlar geçen gin wikipedianın wiccalıkla alakalı konusunu Türkçe olarak okudum. Linkler kısmına geldiğimde gnoxisin linki verilmişti Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ReaLPiLLS Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2013 Evet bende görmüştüm bi ara.. Burdan bakabilirsiniz kaynakçadan gnoxis paranormal kaynaklar diye geçiyor. Vika - Vikipedi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paganlaw Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2016 Ben de vikipedide ayrı bir madde olarak açıldığını sanmıştım. Aranızda vikipedist varsa bir gün el atalım zor bir şey değil bu iş herkes vikipedi üyesi olup madde ekleyebilir. Örneğin canım sıkılmıştı Battle Beast'in Türkçe olarak vikipedide yer almadığını görüp şu maddeyi ben oluşturmuştum: https://tr.m.wikipedia.org/wiki/Battle_Beast Ancak şu günler malumunuz çok acayip günler. Pek fırsatım olmuyor bu tür işler için. Eğer Gnoxis maddesini oluşturmak istiyorsanız bilgi olarak neler yazılabileceğini buradan önerin ben ve gönüllü başka vikipedist arkadaş varsa yazıp oluşturalım. (Ek bilgi, esasen vikipedi'ye üye olmaya bile gerek yok böyle yazı yazmak için ama siz yine de üye olun, güvenilir yazar olmak iyidir.) Benim aklımda çok fazla bilgi var aslında ama kimse mükemmel değildir, önerilerinizi beklerim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidar Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2016 Bence vikide madde oluşturmanın gereği yok yaw . Popülarize etmeyelim kendimizi bu kadar . Ha birde paganlaw ,teklifin bizden çok adminleri ve yöneticileri bağlayan bir şey . Şimdiye kadar yapsalardı kendileri yazarlardı gibime geliyor .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paganlaw Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2016 Vikipedi bu platformdan bağımsız olarak herkes tarafından sunulan katkılarla oluşturulduğundan yönetim istemese ve ben yapmasam bile bir kişi çıkıp yazabilir ve tanıtım vikipedide yer alabilir Yani bunun önüne geçmek mümkün değil. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MZ1vdnW0mtQ Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2019 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2019 gelecekten yazıyorum. o referans silinmiş. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.