Jump to content

Kilyas Cinleri

youngwarlock

Önerilen Mesajlar

El-cin adlı filmde geçen kulyas (kilyas ikiside geçiyor ad olarak) cinlerin inanışlarda gerçekte de var olduğunu duydum bu cinler nedir nasıl varlıklardır ? şeytan kefeni nedir neye yarar ? azrail geçidi bunlar nelerdir? bu konuda bilgisi olan arkadaşlar lütfen bilgilerinizi bekliyorum şimdiden cevaplarınız için teşekkürler

youngwarlock tarafından düzenlendi
bilgi eksikliği
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bildiğim kadarını anlatıcam;

1.Kulyas cinleri bir çok kitapta cinlerin en tehlikeli olanları olarak geçer...

2.Cin dediğimiz varlıklar o filmde izlediğin kadar tehlikeli varlıklar değildir kimseyi kaçırıp kendi boyutlarına haps edemezler...

3.Şeytan kefeni denen şey sadece filmde geçen birşey normalde böyle birşeyin olmadığı kanısındayım...

4.Azrail geçidi diye adlandırdıkları şey boyut değiştirme bir nevi astral seyahat diyebiliriz...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bildiğim kadarını anlatıcam;

1.Kulyas cinleri bir çok kitapta cinlerin en tehlikeli olanları olarak geçer...

2.Cin dediğimiz varlıklar o filmde izlediğin kadar tehlikeli varlıklar değildir kimseyi kaçırıp kendi boyutlarına haps edemezler...

3.Şeytan kefeni denen şey sadece filmde geçen birşey normalde böyle birşeyin olmadığı kanısındayım...

4.Azrail geçidi diye adlandırdıkları şey boyut değiştirme bir nevi astral seyahat diyebiliriz...

2.madde de çok emin olmayın :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Evet, ama o bir yere kadar. Bir yerden sonra ciddi korunmalar yapılmak zorunda.

Elbette korunacaksın canım. Demek istediğim insan psikolojik olarak onlara izin verirse sana gözle görülür zararlar verebilirler. Bence gelmediğinde bile koruma yöntemleri kullanılmalı.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

peki cinler tarafından kaçırılma ve ölme iddialarına ne dersiniz ?

Böyle birşeyi ancak sen istersen yapabilirler diye düşünüyorum çünkü boyut değişmen gerekiyor o yüzden eger boyut değişmeyi kabul edersen olabilir ama genelde farklı boyuta geçişi astral bedenimiz yapıyor...

Açıkçası cinler tarafından kaçırılma olayına pek inanmıyorum yada hiç karşılaşmadım diye öyle düşünüyorum :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

cinlerin güçleri sınırlıdır.bir insanı kaçıramazlar.cinli filmlerde abartıyorlar bence.boyut arası geçişi sadece kamil insanlar ya da bu konuda baya bi tecrübesi olanlar boyutu geçebilirler.şuna cin çarptı falan filan bu olayların çoğu psikolojiktir.çok az sayıda gerçek cin vakaları vardır.yani herkesin içi rahat olsun.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu bir film karesi değil.Belli bir bilince erişmeden , 3. göz açılmadan enerji seviyesi yükselmeden vs. insanlar kaçırılmaz , boyut değiştirmez veya musallat olunmaz.O kadar kolay olsaydı bunu düşünen korkan herkes kaçırılır veya çarpılırdı.Lütfen ..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Cinler tarafından kaçırılma olayı diye birşey vardır ama bu olay şöyle olur ;

Cin insanın içine girer hedef kişiyi kendi ayaklarıyla kendisine getirir . Bu getirdiği alan kapalı bir yer oluyor cami avlusuna kaçırılan vardı yurtta bizzat arkadaşım . Daha detay bilgim yok birde insanın bilinci kapalı oluyor insan hatırlamıyor olayı . Cinlerin gücü o kadar sınırlı değil :D

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Cinler tarafından kaçırılma olayı diye birşey vardır ama bu olay şöyle olur ;

Cin insanın içine girer hedef kişiyi kendi ayaklarıyla kendisine getirir . Bu getirdiği alan kapalı bir yer oluyor cami avlusuna kaçırılan vardı yurtta bizzat arkadaşım . Daha detay bilgim yok birde insanın bilinci kapalı oluyor insan hatırlamıyor olayı . Cinlerin gücü o kadar sınırlı değil :D

Evet insan zayıf iradeli ise bişey yapabilirler.ama normal bir insanı etkileyemez.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...