Yhus451 Oluşturma zamanı: Eylül 14, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 14, 2013 Arkadaşlar bu benim bilgisayarım resim 1 ilk alışım 2.resimde sonraki bilgisayarımın resim 1le resim 2nin farkıını söylermisiniz mesela resim 1 de ekran kartı şu şu şu ama resim 2 de bububu böyle lütfen acil lazım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TopaL Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2013 yukardaki arasindaki en belirgin fark RAM ve Ekran karti.. birinde 8 gösterirken digerinde 2 ki bu devasa bi fark. ekran. kartlarina internetten bakmadim ama ilk resimle ikincisinin modelleri uymuyo oda farkli olabilir. CPU su uyuyo 3.20 GHz. laptopsa ekran kartini degistirmelerinin imkani yok ama pc ise ve tamire verdikten sonra bu degerler varsa gidip o dükkani baslarina yikmanda fayda var.. 6GB RAM yok ortada. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ariakas Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2013 32 bit işletim sistemi yüksek kapasite ram desteklemiyor. Örneğin 16 gb ram var bilgisayarımda ancak 3 gb görüyor sadece. Format atmam lazım bir ara, 64 bit yüklemem lazım. Ancak senin bilgisayarın ekran kartı da farklı görünüyor 2. resimde. Ekran kartı için böyle bir sıkıntı yaşanmaması gerek. Eğer tamirden geldi ve böyle bir sıkıntı yaşadıysan yada bilgisayarı özellikleri o diye alıp böyle çıktıysa acil geri götür. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yhus451 Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2013 yukardaki arasindaki en belirgin fark RAM ve Ekran karti.. birinde 8 gösterirken digerinde 2 ki bu devasa bi fark. ekran. kartlarina internetten bakmadim ama ilk resimle ikincisinin modelleri uymuyo oda farkli olabilir. CPU su uyuyo 3.20 GHz. laptopsa ekran kartini degistirmelerinin imkani yok ama pc ise ve tamire verdikten sonra bu degerler varsa gidip o dükkani baslarina yikmanda fayda var.. 6GB RAM yok ortada. Evet ya internet cafe işleten bir yere götürdük götürmez olaydık resmen soymuşlar kasanın içini.Şok oldum emeklerinle kazanmıyorlar gidiyorlar insanın malını çalıyorlar.Yorumun İçin Teşekkürler.Bilgisayarın parçalarını geri aldık neyseki.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yhus451 Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2013 32 bit işletim sistemi yüksek kapasite ram desteklemiyor. Örneğin 16 gb ram var bilgisayarımda ancak 3 gb görüyor sadece. Format atmam lazım bir ara, 64 bit yüklemem lazım. Ancak senin bilgisayarın ekran kartı da farklı görünüyor 2. resimde. Ekran kartı için böyle bir sıkıntı yaşanmaması gerek. Eğer tamirden geldi ve böyle bir sıkıntı yaşadıysan yada bilgisayarı özellikleri o diye alıp böyle çıktıysa acil geri götür. Dediğim gibi internet cafeye format için götürdük parçaları çalmışlar..Bugün geri aldık çok şükür. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.