Laikha Oluşturma zamanı: Eylül 16, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 16, 2013 Kırmızılılar diye bir varlık grubu varmış, kabile şeklindeymişler, ilkel ve sadıklarmış birbirlerine. bunlar hakkında herhangi bir bilgisi olan varmı? ya da bildiğiniz bir kaynak? ben hiç bir şey bulamıyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
NaTa Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2013 Sen kırmızılılar diye yazınca acaba bende olan varlıklardan biri o mu diye aklıma düştü. Çünkü eşim yani boynuzsuzgeyikler baktığında kırmızı varlık grubuna ait olanda olduğunu söylemişti. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Laikha Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2013 http://www.gnoxis.com/nedir-bu-56277.html bu konuyu mu diyorsun anlamadım?bunun için sordum çünkü Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
NaTa Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2013 Bu konu için söylemiştim de çok havada kaldı durum. En iyisi buraya bakmasını söyleyeyim çorba olmadan konu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Laikha Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2013 aynen bi baksın diğer konuya da baksın seferberlik ilan ediyorum gnoxis halkı :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2013 [h=5]Okültizm ve Enerji Geçmişten Bugüne Gizemcilik İlgi Alanları Tradisyonları[/h] Bu kitapta kısa da olsa bir bilgi bulunabilir. 4 farklı ırktan bahsediliyor. Biri de kırmızı denilenler. Bütün ırklar zaten kabile şeklinde yaşar. Bizim için evet ilkel denilir ama ilkel değiller. En güçlüleri olarak geçer kayıtlarda hep bunlar. Antlaşmaların yapıldığı tür. Lakin verdiklerinden fazlasını alırlar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Laikha Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2013 Okültizm ve Enerji Geçmişten Bugüne Gizemcilik İlgi Alanları Tradisyonları Bu kitapta kısa da olsa bir bilgi bulunabilir. 4 farklı ırktan bahsediliyor. Biri de kırmızı denilenler. Bütün ırklar zaten kabile şeklinde yaşar. Bizim için evet ilkel denilir ama ilkel değiller. En güçlüleri olarak geçer kayıtlarda hep bunlar. Antlaşmaların yapıldığı tür. Lakin verdiklerinden fazlasını alırlar. Çok teşekkür ederim, diğer konuya da bakarsan sevinirim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2013 Kırmızılılar deyince aklıma ilk gelen şu oldu; günümüz dünyasına göre ilkel, sıradışı ve birbirlerine oldukça bağlılar Masai Mara kabilesi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zemlya Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2013 dostlar bu türleri nerde okuyabilrim??? Kırmızı mavi falan diyorsunuz ya?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.