Şaman Oluşturma zamanı: Temmuz 21, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 21, 2007 Kopya çeksem Görebilir misiniz beni masadan Okuyabilir misiniz kopya çektiğimi yüzümden Bilmezdim hocanın bu kadar sert Ellerininse ağır olduğunu Yakalanmadan önce Bir hoca var Biliyorum Kopya çekmek mümkün Hepsinde deniyorum Çekiyorum Disipline gidiyorum ORHAN VELİYE SEVGİLERLE şamannn -------------------- ee hani yorumlarrr Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boggyhillocks Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2007 ilk yorumu ben yapayım.. çok güzel şaman, çok beğendim, ellerine sağlık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ainariel Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2007 ahah güzel olmuş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şaman Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2007 teşekkürler inşallah öteki bozma şiirlerimde gelcek hepsi okul hakkında:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest star67 Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2007 güzelmiş :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ezim Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2007 harıka olmus yaw ellerine sağlık gülüm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest esmanur Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2007 :rofl::rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dangerousangel Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2007 bilemezdim hocanın bu kadar sert ellerininse ağır olduğunu:rofl: eline sağlık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aysen Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2007 eline saağlık:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şaman Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2007 teşekkür ederim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.