Şaman Oluşturma zamanı: Temmuz 21, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 21, 2007 Artık belirli bir seviyeye geldiğiniz için basit büyü alıştırmalarına geçebiliriz. Şimdi enkleri kullanmayı anlamlarını öğrenmişsinizdir.Meditasyon sebebiyle çakralar açılmış bilinç düzeyine ulaşılmştır.Bu yazıda ilk öğreteceğim meditasyon enerji kanallarının açılmasını ve enerji aktarımını sağlayacak. Meditasyon halini alın ama sakın yatmayın oturun bunda.Ellerinizi öne doğru uzatın.Şimdi gevşemeye başlayın,tüm günün yorgunluğunu üstünüzden atın.Şimdi tepe çakranızdan bir enerji giriyor bedeninize,gökten geliyor bu enerji.Alın çakrası ve kalp çakrasında merkez buluyor.Kalp çakrasından ellere doğru koldaki enerji kanallarından geçiyor ve ellerinizden dışarı çıkıyor.Yaklaşık 20 dk buna konsantre olun.Ellerde karınca hissederseniz korkmayın normaldir. Bu meditasyonu bir hafta uygulayın(en az süre bu enerjiyi hissedene kadar uygulamanız gerek aslında). Sıra geldi renklerin kullanımına.Mesela bir yeriniz ağrıyor oraya şifa gönderelim hadi. Ellerinizi ağrıyan yerin üstüne doğru tutun.Gözlerinizi kapatın ve enerjinizi yoğunlaştırın.Yeşil bir ışık akımı ellerinizden çıkıp sorunlu bölgeye işlesin.enerjinin yeterli olduğunu düşündüğünüzde bırakın iyileşmeyi ilk denemeden göremeyebilirsiniz yada etkileri ama pes etmeyin ve renk majisini kullanın günlük hayatta(not kara büyüleri ve siyahı kullanmayın beklein daha çok zaman var) Şimdi altarınızı kurun ve açın(sitenin diğer bölümlerinde bulabilirsimiz) elementleri çağırın.Şimdi işiniz daha basit doğanın gücünü çağırdık ve dört elementi invoke ettik.Şimdi ellerinizi sunağa doğru uzatın ve dileğinizi 3 defa söyleyin.Kısa bir dua ile elementleri invoke edin örneğin Büyümün tutması için sesleniyorum toprağa Süreci hızlandırsın hava Ateş gibi parlasın Dalgalarla derinlere işlesin Sayınca elementlerin isimlerini Göreceksin büyünün işlediğini KUTLU OLSUN(burası kalıptır her büyüden duadan sonra söylenir) Sırada öğrenmeniz gereken mum majisi ona witchcraft bölümündeki diğer yazılardan ulaşabilirsiniz o yüzden yazma gereği duymuyorum yalnızca küçük bir bilgi vereyim Mum majisinde mumlar iki şekilde kullanılır. *Hedefe enerjiyi iletmek:Mum yağla kutsanır.Dilek söylenir ve yanması için bırakılır mumun tamamı bitene kadar söndürülmez kendi kendine sönmelidir. *Ortama niyetle ilgili enerjiyi çağırmak:Büyünün yapılacağı çember içine veya etrafına gerekli mumlar yakılır.Yağla kutsanmasına gerek yoktur Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ezim Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2007 Ellerinizi ağrıyan yerin üstüne doğru tutun.Gözlerinizi kapatın ve enerjinizi yoğunlaştırın.Yeşil bir ışık akımı ellerinizden çıkıp sorunlu bölgeye işlesin.enerjinin yeterli olduğunu düşündüğünüzde bırakın iyileşmeyi ilk denemeden göremeyebilirsiniz ben bunu yapmıstım abımın kolu kırıldıgında ve gercekten faydasınıda gordum ellerine sağlık şaman 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest mirza1511 Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2007 gerek varmı bu derslere sizce -------------------- insan kendi özündeki enerjisini bulabilirse bakın görün neler yapıyorsunuz. ama çok disiplinli bir yaşam şekli gerekmektedir. yemek içmek konuşmak uyumak gibi elzem şeylerinizden baya bir taviz vermeniz gerekmektedir. insan ancak kendi huzuru için yapmalıdır bazı şeyleri. sizden ricam bir çok şeyi biliyorsanız lütfen bunu güzellikler için kullanın saygılarımla Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Urumhamatahayil Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2007 ne gerekmi var bu derslere hiç evde zeki müren kipriği modeli oya yapacağız sen ne sandın acaba burası biçki dikiş formu değilmiydi ben mi karıştırdım acaba :scare2::scare2: aaaaaa burası cadılarla ilgili bir forum muş doğru ya ne gerek var sağol ya iyiki uyardın emeğe saygı duyalım biraz gerek varki yazılıyor beğenmiyorsan okuma zorlamı okutuyoruz sanki gerekli gereksizi size göre belirleyelim isterseniz bize bir liste yapın bizde size göre yazalım ayıp ettik sormadan yazdık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ezim Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2007 gerek varmı bu derslere sizce -------------------- insan kendi özündeki enerjisini bulabilirse bakın görün neler yapıyorsunuz. ama çok disiplinli bir yaşam şekli gerekmektedir. yemek içmek konuşmak uyumak gibi elzem şeylerinizden baya bir taviz vermeniz gerekmektedir. insan ancak kendi huzuru için yapmalıdır bazı şeyleri. sizden ricam bir çok şeyi biliyorsanız lütfen bunu güzellikler için kullanın saygılarımla şimdi saygılarımla diyerek yazdıgın yazı daha az gereksiz olmuyor:nea:...bu forumun kendıne özgü kuralları ve hatta müthiş bir çabası var...BENCİLLİĞİ ortadan kaldırmak ve herkese ulaşabılmek için ki bununda sebebi ögrenmenin,bilgilenmenin dogruyu görmeyi doğuracağından doğruda merhametı doğuracağından....burda hadi arkadaşlar kötülük yapalım demiyor kımse herkes bilgisini paylaşıyor...ve bu kapıda iyiliğe açılıyor...ve her konu gerekeliliğini koruyor.okadar...saygılarımla:mad: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şaman Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2007 gerek varmı bu derslere sizce -------------------- insan kendi özündeki enerjisini bulabilirse bakın görün neler yapıyorsunuz. ama çok disiplinli bir yaşam şekli gerekmektedir. yemek içmek konuşmak uyumak gibi elzem şeylerinizden baya bir taviz vermeniz gerekmektedir. insan ancak kendi huzuru için yapmalıdır bazı şeyleri. sizden ricam bir çok şeyi biliyorsanız lütfen bunu güzellikler için kullanın saygılarımla afedersiniz ama kendi içindekini fark etmesini sağlıyor burdaki meditasyonlar falan Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Urumhamatahayil Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2007 çok mu abarttık ne şaman korkmasınlar 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şaman Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2007 haklısın canım ya sanırım tırstılar biraz ama ne bileyim laf atınca sende bende sinirlendik:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
angime Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2008 arkadaşlar kısa bir süre önce üye oldum bu siteye ve çok az fırsatım oldu incelemeye. sanırım bundan sonra incelemek için fırsatları ben yaratıcam. çok güzel bir konu bu. bu tarz konulara etrafımda ilgi duyan kimse yok burası müthiş. tam aradığım yer öğreneceğim çok şey var ve kesinlikle gerekli olduğunu düşünüyorum bu derslerin. umarım daha devamı da gelir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mystick Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2008 urum ve şamana teşekkürler.. güzel bir paylaşım.. mirza ya da söliyecek bir lafım yok artık düküş kursalrı veririz gerek yok böle şeylere uğraşlarımız ne amaçsız şimdi dank etti nie dikiş kursu vermiyoruz artık nası dikiş atılır onu öğreniriz sonra yemek kursu veririz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
araziel Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2008 athame bulmada sorunlarım var ama bulacam, umutluyum;) aslında böle usta diyebileceğim biri olsa.... senseim olmaya gönüllü olan var mı?... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kanatli Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2014 Çok çok teşekkürler verdiğiniz bilgiler çok değerli 1. 2.si iyilik düşünülürse ve yardım amaçlı yapılırsa neden müslümanlıktan çıkılsın.Ortada bu kadar acımasız,ne Allahı nede iyiliği düşünen kişiler varken. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.