tutku3434 Oluşturma zamanı: Eylül 26, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 26, 2013 Merhaba arkadaşlar şuan da Güney Doğu Anadolu bölgesinde büyüler ve mistik inanışlar konusunda derlemler yapıyorum. elimden geldiğince çok bilgiyi bu konuda sesli ve yazılı olarak kayıt altına almaya çalışıyorum . mistik inanışlar , paranormal olaylar ve varlıklara konunun içinde yer verdiğim gibi temellerini büyü üzerine kurarak derlemeler yapmaya çalışıyorum bu konularda bilgilerinizi ve deneyimlerinizi sesli ya da yazılı olarak benimle paylaşırsanız sevinirim . Ayrıca forum modlarından forumda içerisinde paylaşılmış olan bazı konuları bu derlemenin içerisine katmak için izin istiyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
codzombi Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2013 http://www.gnoxis.com/mardin-aoekiziltepe-bozhoyuka-yoresinde-beden-isaretleri-51962.html bu konuyu kendim hazırladım , bi kaç kişinin yazısını ekledim , ayrıca şuana kadar çekilmiş videoları da ekledim . İzine gerek yok zaten hepsi alıntı . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tutku3434 Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2013 link için teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.