Guest Eftalya Oluşturma zamanı: Eylül 6, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 6, 2006 Dünyanın En Büyük Ve En Kötü Kokan Çiçeği Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2006 ee bunu niye büyütüyolar bunu almazki kimse Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Eftalya Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2006 ALINTI(vhercle @ 6 09 2006, 13:35 ) 8941[/snapback] ee bunu niye büyütüyolar bunu almazki kimse [/b] herşey para değildir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cancanan Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2006 görüntüsüde hoş değil ayrıca, ilginç, tşk. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2006 yaw para açısından söölemedim onun yanına sadece fasulye sırığı dikilir yani diomki madem kötü kokuyo zaten bi faydası da yok nie alsın millet onu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Eftalya Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2006 ilk ler bir ayrıcalıktır.. şayet ben böyle bir ayrıcalığa sahip olmak isterdim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest demon Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2006 eftalya bak değiştirdim avatar ı sen kızdın diye bu nasıl Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Eftalya Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2006 ALINTI(demon @ 6 09 2006, 14:58 ) 8977[/snapback] eftalya bak değiştirdim avatar ı sen kızdın diye bu nasıl [/b] bu sabah gördüm avatarını..ve başka bir konuya mesaj attım beğendiğime dair ama görmedin herhalde tekrar söylüyorum avatarın,number one Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2006 Avatarcıbaşı Bu çiçek masallardakilere benziyo. Tekinsiz bi havası var bence. Çiçek nasıl tekinsiz olabilir derseniz....bilmiyorum bende öyle bir his uyandırıyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Eftalya Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2006 ALINTI(Nora @ 6 09 2006, 15:10 ) 8985[/snapback] Avatarcıbaşı [/b] hee buyur benem bişiymi vardı abla Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DoLoreSS Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2006 bende ilklere sahip olmak isterdim ama dendiği gibi kötü kokuyosa kalsın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alankayae Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2006 KOKUSUNU ALAMADIĞIM İÇİN YORUM YAPMIYOM Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ametist Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2006 bu çiçeğe "ceset çiçeği" de denilirmiş ve 40 yılda yalnızca 2 kez açarmış.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cehennemindibi Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2006 Bende O kAdar büyük olsam ve o kadar acılıp genişleyebilsem bende kokarım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
falco x Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2006 ALINTI(Cehennemindibi @ 11 10 2006, 22:31 ) 17205[/snapback] Bende O kAdar büyük olsam ve o kadar acılıp genişleyebilsem bende kokarım [/b] hahhahaha cok komıksın. güzel cevaptı ama bu çicek hem pis kokuyo hemde çokk ürküncc yutarda bu insanı dikkat etmek lazım söle bı eğıleyım dıye ustune uzansan hamm yapıverır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2006 ya hem kötü kokuyo hem görüntüsü güzel deil bi faydasıda yok ilk olsa ne olur olmasa ne olur srf ilk bende olacak diye kötü kokan bi çiçeği almazdım ben Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Eftalya Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2006 ALINTI(blaze @ 12 10 2006, 18:52 ) 17327[/snapback] ya hem kötü kokuyo hem görüntüsü güzel deil bi faydasıda yok ilk olsa ne olur olmasa ne olur srf ilk bende olacak diye kötü kokan bi çiçeği almazdım ben [/b] ee o zaman seninde görüntün güzel değil vede güzel kokmuyorsan vayy haline Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.