lanx Oluşturma zamanı: Eylül 27, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 27, 2013 Merhaba arkadaşlar emin olun yerimde olsanız delirirdiniz şu anda delirmek üzereyim hatta 2 senedir burada takılıyorum ve herkesin yazdıgı gerçekten bana uydurma geliyordu. Şimdi o arkadaşlar bilmiyorlar ama hepsinden özür dilerim. Alt komşumuz yaklaşık 1 yıldır kötü hastalığa yakalanmıştı dün gece balkonda sigara içerken saliselerle ölçülebilecek şekilde gözüme bir şey parladı ve gitti hatta kendi kendime düşündüm dedim ki acaba böyle mi öldü mü ruhu mu diye. Ve sabah kalktığımda bizim eve de haber çoktan gelmişti komşumuz vefat etmiş. Şimdi size soruyorum gerçekten korkuyorumda rastlantı mı yoksa nedir bu anlayamıyorum. bilen birisi veya fikri olan teşekkür ederim. Kafam karışık... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2013 Ölen kişinin ruhunu görmüşsündür Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Loha Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2013 Yanii ruhu görme imkanımız var mı.Çoğunlukla parlak bir ışık dalgası gibi olduğu söyleniyor ama.. Açıklama yaparsanız sevinirim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Godwine Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2013 Ölen kişinin ruhunu görmüşsündür Bu mümkün mü? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
RedFear Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2013 Mümkün mü Açıklayabilecek birisi varsa iyi olur. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
HipotalamuS Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2013 Ölen kişi iyi birisi bence Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Godwine Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2013 Bu durumda ruhun ışığıyla azrail de görülebilir mi? Sadece mavi ışıkla paralar görülmesi gibi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sheger Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2014 Ölüm çok korkunç birşey =/ bence öyle birşey olamaz yani olsa bile o ışığı sadece ölen kişi görebilir senin görmen mümkün değil Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.