PlatinExorcist Oluşturma zamanı: Eylül 28, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 28, 2013 (düzenlendi) arkadaşlar ben hobi olarak fotograf çılık ile uğraşıyorum ve elimde profesyonel makinem var ormanda gezerken akşam üstü mazarayı çekmek için için durdum ve çektim saniyelik bi ışık süzmesi ve makina da fotograf biraz bozuk çıkmış aşırı ışıktan dolayı ve resimi flaşsız çektim lens ise temizdi ve kesinlikle resmin üzerinde oynamadım resim alıntıda degildir kendi çekimimdir cevaplarınızı bekliyorum resimdeki sanki uçan bi insana benziyo Ekim 4, 2013 sirius tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Antares35 Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2014 hologram teknolojisini deniyolardır blue mu neydi projenin adı yanlışta hatırlıyo olabilirim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.