apocalypse Oluşturma zamanı: Ekim 9, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 9, 2013 1970'lerin sonunda İtalyan mimar ve tasarımcı Luigi Serafini'nin kendi geliştirdiği ve henüz bilinmeyen bir dille bir araya getirdiği "bilinmeyen, paralel evrenin ansiklopedisi" olarak tabir edilen dünyanın en ilginç kitabı. Kitap ilk olarak 1981'de İtalya'da 5000 adet basılmış. Sanatçının bu şaheseri tamamlaması 30 ay sürmüş. Kitap iki bölümden oluşuyor. İlk bölüm doğa üzerineyken, ikinci bölüm ise insanlar üzerine. Kitabın sahibi Luigi Serafini hala hayatta olmasına rağmen kitapla veya kitapta kullandığı dil ile alakalı en ufak bilgi vermiyor. Sorular karşısında "Kitabın hiçbir anlamı yok, öylesine yaptım." dese de buna pek inanan yok. E-Kitap olarak incelemek için: ISSUU - Codex seraphinianus by paloma marine Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArpiA Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2013 çok hoşuma gitti çizimleri. bana gittikçe mekanikleşen, yapay, değişime uğratılmış bir düzeni çağrıştırdı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xian Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2013 Bir şeyler anlatıyor ama ne.. Çizimler çok değişik cidden ve yazı dilinde her ne ise bütün harfler birbirinin aynı gibi, teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
apocalypse Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2013 Çizimleri uzun süre detaylıca inceledim ve çok ilgimi çeken çizimler var ama işte yazı dilini bilmeyince bir anlamı kalmıyor. Hayır yani ingilizce yazmak varken gizemli takılmak niye =)) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kizginkuzgun Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2013 Tamamiyle uydurma bir dil kullandigi belli. Voynich elyazmasina benzetilmeye calisilmis gibi. Cizimler gercekten hos. Yazar-aslinda cizer-psikiyatrik bir rahatsizliga sahip bile olabilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wrathirium Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2013 Çizimlerde yaratıcılık 0, cidden merak uyandırsın diye yapılmış bi şey kitap berbat. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
apocalypse Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2014 Sayfa 53'de ki çizimlere taktım kafayı. Sokak lambalarına çok ilgim var o yüzden bu kitabı çözmem lazım. Yok mu bu dilden anlayan ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
punitive Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2014 Eğer şifreli bir yazı ise, birisi bunu çözmüş olmalıydı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Akineton Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2014 Türkçesi yok mu bu kitabın? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
apocalypse Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2014 Hiçbir dilde yok. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ivan Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2014 Bir kaç dilin karışımı ve içlerine gizlenmiş numuneler ile gerekli kişilerin anlayabileceği bir kitap olmasını yeğlerdim ancak tamamen magazin. Yalnız bu adamın kafasını istiyorum. Çizimlerin her birini gördüğüne inanıyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.