SecretFairy Oluşturma zamanı: Ekim 14, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 14, 2013 Astral seyahat şu ana kadar hiç yapmadım. Korkularımdan dolayı ve yapmak çok istiyorum. Enerjimizin olması gerekmiş. Astrale çıkmak için ne kadar enerji toplamamız gerekir ya da enerjiyi nasıl toplarız? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nazirella Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2013 Önce korkularını yenmelisin bu konuyu derinlemesine araştırmayla başlaya bilirsin nasıl enerji toplamana gelirsek negatif duygulardan sinir kışkançlık hasetlik vs. bunlardan uzak durmalısın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
b_e_k Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2013 Astral bedenine geçtiğim zamanlar, çeşitli duygular içerisinde oluyorum. Korku, endişe, irade kaybı ve tanımlayamadığım her an değişen negatif duygular. Bu duygularla cebelleşmekten astral bedenimi tanımaya, onu kontrol etmeye çalışmaya vakit kalmıyor. Yirmi yılı aşkın süredir fiziksel bedenimden başka (rüyalar dahil) bir beden tanımamışım sonuçta, farklı bir bedende bilincimin farkına varıp bunun kontrolünü sağlamak oldukça zor oluyor. Bazen başarıyorum, bazen başaramıyorum. Başardığım zamanlar bedenime döndüğümde çok az bir kısmını hatırlıyorum. hatırlayamadığım kısımları arkadaşlarım anlatıyor bana. Onlarda fazla anlatamıyorlar bazı nedenlerden dolayı. sanırım bu yolculukta önemli olan duygularımız(ruhumuz)- bilincimiz ve bedenimiz arasındaki dengelerin yerine oturması. sanırım buna örnek olarak negatif duyguların beni nasıl bozguna uğrattığını verebiliriz. Duyguları hissetmemek değil, duyguların bizde yarattığı negatif etkileri inceleyip bir daha olmamasını (bir şekilde) sağlamanın en doğrusu olacağı kanaatindeyim. Bu veya başka bir doğrultuda bu yolculuğumuzda bize değerli bilgilerini katacak insanlar arıyoruz sanırım SecretFairy. Öyle değil mi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.