sndkr Oluşturma zamanı: Ekim 18, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 18, 2013 ben bi arkadaşımdan öğrenmiştim her kartın bi anlamı var açılımını öğrendim şimdi kime baksam doğru çıkıyor, fakat fal bakarken içimden bi ses falda olmayan bişey söylüyor bende onu baktığım kişiye söylüyorum doğru olduğunu söylüyor, ... bu sizce nedir ? cinlere meraklıyımdır fakat kücüklüğümden beri cagırdım gelmedi,ya da geldide benim mi haberim yok ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Godwine Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2013 Birde dualarla yada muska vs. şeylerle korun.korunmak adına yapabileceğin her şeyi yap.birde öyle fal bak.bakalım içinden bir ses konuşacak mı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sndkr Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2013 denedim ama yinede oluyor, falı bi kaç arkadaşıma öğrettim ama onlar bakamadı ben bu durumdan sikayetci değilim fal bakmak güzel ama iskambil kartlarından başka hiç bi fala bakamıyorum, benim şimdi düşündüğüm merak ettiğim acaba cinler sayesindemi oluyor ben gelmediğini sanıyorum ama isterim gelmesini Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
komuro Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2015 Cinlerden ziyade iç sesiniz olmalı ve sizin hisleriniz kuvvetli. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GOZ Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2015 Bence de o sizin iç sesiniz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2015 duru görü konusunu bir araştırmanızı tavsiye ederim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
proxy Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2015 Hisleriniz kuvvetli her medyumun yakalayamayacağı enerjileri yakalayıp aktarabiliyorsunuz. En iyi medyumlar düşünmeyen medyumlardır o anda düşünmezseniz daha çok bilgi aktarabilirsiniz. Enerjiye kanal olup akmasına izin verin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.