Guest Eftalya Oluşturma zamanı: Eylül 6, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 6, 2006 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest demon Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2006 eftalya sen kızdın diye avatarımı değiştirdim nasıl olmuş diyom ses yok yav Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2006 yaw bu kuşlar ne çirkin bööle ufakken Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Eftalya Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2006 ALINTI(demon @ 6 09 2006, 15:04 ) 8981[/snapback] eftalya sen kızdın diye avatarımı değiştirdim nasıl olmuş diyom ses yok yav [/b] yaa bi konuda fikrimi soruyorsun,sonra o konuya geri dönüp okumuyosun galiba bu üç oldu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cehennemindibi Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2006 Guzel bir paylasım tesekkur ederim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bolsoru Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2006 Bir kuşun oluşumu demişsin son resimde 4 tane kuş bulunmakda ne bunlar şimdi sonradan mitoz bölünmeyemi mağruz kalıyorlar şaka Kuş paylaşımını sewdim belgesel türü yokmu bunun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Eftalya Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2006 bıdı bıdı bıdı beynimi yedin en son foto da ailesiyle poz vermiş bizim kuş. ennesi babası ve kız kardeşi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ametist Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2006 o güzelim papağan güzelleşmek,bişeye benzemek için az yol katetmemiş paylaşım için teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DoLoreSS Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2006 valla en başta yumurtadan sonraki resimde adam eline almış ya içim sızladı ya tüğleri bile çıkmamış yazık onaaaaa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DoLoreSS Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2006 valla en başta yumurtadan sonraki resimde adam eline almış ya içim sızladı ya tüğleri bile çıkmamış yazık onaaaaa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cancanan Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2006 çok şeker şeyler. küçücük bir noktadan ne güzellikler oluşuyor. Aile saadetlerine de diyecek yok. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest mavi_boyss Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2006 ilkokula giderken bu civciv olayını ilk öğrendiğimde 3 ay yumurta yiyememiştim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.