Guest demon Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2006 Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2006 eftalya sen kızdın diye avatarımı değiştirdim nasıl olmuş diyom ses yok yav Alıntı
vhercle Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2006 Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2006 yaw bu kuşlar ne çirkin bööle ufakken Alıntı
Guest Eftalya Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2006 Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2006 ALINTI(demon @ 6 09 2006, 15:04 ) 8981[/snapback] eftalya sen kızdın diye avatarımı değiştirdim nasıl olmuş diyom ses yok yav [/b] yaa bi konuda fikrimi soruyorsun,sonra o konuya geri dönüp okumuyosun galiba bu üç oldu Alıntı
Cehennemindibi Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2006 Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2006 Guzel bir paylasım tesekkur ederim. Alıntı
bolsoru Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2006 Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2006 Bir kuşun oluşumu demişsin son resimde 4 tane kuş bulunmakda ne bunlar şimdi sonradan mitoz bölünmeyemi mağruz kalıyorlar şaka Kuş paylaşımını sewdim belgesel türü yokmu bunun Alıntı
Guest Eftalya Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2006 Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2006 bıdı bıdı bıdı beynimi yedin en son foto da ailesiyle poz vermiş bizim kuş. ennesi babası ve kız kardeşi Alıntı
Ametist Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2006 Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2006 o güzelim papağan güzelleşmek,bişeye benzemek için az yol katetmemiş paylaşım için teşekkürler Alıntı
DoLoreSS Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2006 Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2006 valla en başta yumurtadan sonraki resimde adam eline almış ya içim sızladı ya tüğleri bile çıkmamış yazık onaaaaa Alıntı
DoLoreSS Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2006 Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2006 valla en başta yumurtadan sonraki resimde adam eline almış ya içim sızladı ya tüğleri bile çıkmamış yazık onaaaaa Alıntı
cancanan Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2006 Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2006 çok şeker şeyler. küçücük bir noktadan ne güzellikler oluşuyor. Aile saadetlerine de diyecek yok. Alıntı
Guest mavi_boyss Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2006 Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2006 ilkokula giderken bu civciv olayını ilk öğrendiğimde 3 ay yumurta yiyememiştim Alıntı
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.