dominic Oluşturma zamanı: Haziran 28, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 28, 2012 Merhaba arkadaşlar, Ay 'ın dolunay evresinde migren ağrısı çekenler var mı aranızda benim gibi? ay ne zaman dolunay olsa migrenim tutuyor ve başım yerinden fırlıcakmış gibi ağrımaya başlıyor. aranızda benim gibi bu olayı yaşayan var mı bununla baş edebilen? ne şekilde koruyorsunuz kendini paylaşırsanız sevinirim. Dolunay da yapılan meditasyonlar ruhun en yüksek enerjideki döneme denk geldiği için en verimli seanslar olduğunu duymuştum ancak bu migren illeti yüzünden daha beceremedim hiç. yardımlarınızı bekliyorum. ilgilenen arkadaşlarıma şimdiden çok teşekkür ederim. lütfen beni bundan kurtarın.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Khuizo Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 Sen kurt adamsın. Bence olağan birşey arkadaşımda var 5 saatte bir tutuyor.Her dolunayda tutması demek o aralıkta saati hesapla o kadar aralıkla oluyor demek bu kadar basit :/ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dominic Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 normalde bende migrenin belli dönemleri oluyo sabit yani ama ne zaman dolunay olsa gerçekten de böyle bir sorun yaşıyorum ve önüne geçemiyorum o yüzden bilginiz var mı diye sormak istedim. dalga geçmek amaçlı değil yani çok araştırdım çünkü ve benim gibi olan bir sürü insan var onların yaptığı dolunayda karanlık bir odaya girip içerden çıkmamak bir tane bile ışık yakmamak.. bunu da işim yüzünden ben yapamıyorum.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Northice Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 Dolunay, bazıları için arınma bazılar içinde sinir harbine yol açan farklı bir enerjiyi ortaya çıkartır. Mesela benim yengeç burcu arkadaşlarım dolunayda aşırı sinirli olurlar.. Bense çok aktif olurum ve mutlaka kabus görürüm dolunaylarda.. Dolunayın ışığından gizlenerek ne yazık ki bu baskıyı dindiremezsiniz. Yapmanız gereken bazı şeyler var özellikle ben bu çalışmaları dolunaydan çok etkilenen arkadaşlar için tavsiye ediyorum. Birebir denenmiştir. Uygulaması zaten çok basit ve hiçbir sakıncasıda yoktur.. Dolunaydan 3 gün önce meditasyona başlayıp dolunay zamanına kadar her akşam (özellikle yemek yemeden önce)meditasyonlarınızı yapacaksınız. Ve dolunay gününde temizlenmiş bir ametisti yanınızdan ayırmayın. Aynı etkiyi selenit ve dumanlı kuvarsta verir. Taşlar üzerinizde oluşan negatif baskıyı alacaklardır. Dolunay günü ağır yemeklerden kaçının ve dolunay gecesinde mutlaka duş alıp kurulandıktan sonra vücudunuza abartmamak kaydı ile menekşe yağı (bulamazsanız lavanta da olur) sürün.. Ve kendinizi dinlenmeye bırakın. Bu süreçte şayet hala gerginseniz; 1 fincan için 1 çay kaşığı melissa 1çay (1-2 yaprak)kaşığı adaçayı 3-4 adet papatyayı sıcak su dolu bir demliğe atıp 3 dakika kadar (fazla bekletmeyin) demledikten sonra içinde bal katarak yavaş yavaş için. Bu da sizi anında rahatlatacaktır. Dolunay günlerinde televizyon, bilgisayar ve telefon üzerinizdeki baskıyı daha da arttırır. Uzak durmakta fayda var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dominic Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 Dolunay, bazıları için arınma bazılar içinde sinir harbine yol açan farklı bir enerjiyi ortaya çıkartır. Mesela benim yengeç burcu arkadaşlarım dolunayda aşırı sinirli olurlar.. Bense çok aktif olurum ve mutlaka kabus görürüm dolunaylarda.. Dolunayın ışığından gizlenerek ne yazık ki bu baskıyı dindiremezsiniz. Yapmanız gereken bazı şeyler var özellikle ben bu çalışmaları dolunaydan çok etkilenen arkadaşlar için tavsiye ediyorum. Birebir denenmiştir. Uygulaması zaten çok basit ve hiçbir sakıncasıda yoktur.. Dolunaydan 3 gün önce meditasyona başlayıp dolunay zamanına kadar her akşam (özellikle yemek yemeden önce)meditasyonlarınızı yapacaksınız. Ve dolunay gününde temizlenmiş bir ametisti yanınızdan ayırmayın. Aynı etkiyi selenit ve dumanlı kuvarsta verir. Taşlar üzerinizde oluşan negatif baskıyı alacaklardır. Dolunay günü ağır yemeklerden kaçının ve dolunay gecesinde mutlaka duş alıp kurulandıktan sonra vücudunuza abartmamak kaydı ile menekşe yağı (bulamazsanız lavanta da olur) sürün.. Ve kendinizi dinlenmeye bırakın. Bu süreçte şayet hala gerginseniz; 1 fincan için 1 çay kaşığı melissa 1çay (1-2 yaprak)kaşığı adaçayı 3-4 adet papatyayı sıcak su dolu bir demliğe atıp 3 dakika kadar (fazla bekletmeyin) demledikten sonra içinde bal katarak yavaş yavaş için. Bu da sizi anında rahatlatacaktır. Dolunay günlerinde televizyon, bilgisayar ve telefon üzerinizdeki baskıyı daha da arttırır. Uzak durmakta fayda var teşekkür ederim deneyeceğim çok sağol verdiğin bilgiler için. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Thyke00 Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2012 Yengeçler dolunaydan direk etkilenirler kendimden biliyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
indigo55 Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2012 kardeş ben bir yerde duymuştum ay dünyadaki suları kontrol ediyor ve insanın yüzde yetmişide su ayın en güçlü olduğu zamanda dolunay bununla alakalı olduğunu düşünüyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Desing Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2012 bana daha cok hep enerji emiyomusum gibi oluyor yerimde duramıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest buu Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2012 hiç kendini kaybettiğin ve uyandıgında etraf yıkılmıs dökülmüş oluyomu ağrıyla beraber ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2012 5ml Oğulotu Ekstresi 5ml Nanayağı 5ml Lavantayağı 5ml Okaliptusyağı bunları karıstırıp parmak uçlarınızla şakaklarınızı ovun faydasını göreceksiniz .Arkadaşın da söylediği gibi ametist taşı da yoğ8un enerjiyi alacaktır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sofiel Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2013 İyi geceler konuyu yanlis yere acmis olabilirim ama cok ihtiyacim vardi suan agridan oluyorum kesin dolunay var dedim ve dolunay varmis yine cok sasirdim hep boyle oluyodu arastirdim baski yapiyomus sanirim etkisi kadinlarda daha fazlaymis. Ama ben asiri kotulestim alnimin ortasi yariliyo gibi agriyor ve kasiniyo. Basim zaten patliyo gibi cok huzursuzum patlicam nerdeyse napabilirim neden bu kadar etkisi var? Ve bisey daha anlaticam yine dolunay varlen oldu bu normalde gece uyanmam ama birden uyandim gece etrafa bakindim gayet dinctim yeni uyanmis gibi degil sonra geri uyudum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Trobar de Morte Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2013 Bende de baş ağrısı var, anneanneme okuttum da hala daha geçmedi. Kafamın içi yanıyor sanki, çok acayip bir şey bu ya. Ben tabii senin gibi dolunaya pek bağlamamıştım, ama eğer dolunay yüzünden bu haldeysek de yok mu bunun bir ilacı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2013 http://www.gnoxis.com/dolunayda-gelen-ba%C5%9F-%C4%9Fr%C4%B1s%C4%B1-49847.html Daha önce benzer başlık açılmıştı... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yunixlaw Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2013 dolun ay zamanı aşırı bir yorgunluk ve hep uyku modun da yım başım zonkluyor işten eve kendimi zor atıyorum erkenden yatıyorum rahatlayım diyorum bu kez de uyuyamıyorum nasıl bir hal anlayamadım gitti yarın dolun ay var bu arada Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tartarus Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2013 Benim migren krizlerimde o dönemde durur Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Thyke00 Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2013 Mesala bu gün karşılaştığım herkes sinirli asabi hayattan bezmişti. İnsanlar pek dikkat etmesede dolunayın etkisi duygusal ve maddi açıdan baya bir etkili oluyor gözlemlerimce Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Shattered Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2013 Bende kabus görürüm dolunaylarda hep sebebini merak etmiyorum değil.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Steamgear Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2013 Aynısı bendede var aslında migren gibiyim genelde çok oluyo ama Dolunay günleri sabah enerji doluyum akşama doğru bir baskı oluşuyo hiç birşey yapasım gelmiyo ama vucudumda hiçbir sorun yok sadece baskı hissediyorum hareket etmek istemyorum hep yatağımdayım boş boş yatıyorum kalkmıyorum artık Dolunay zamanını bilmesem bile bu belirtiler olduğunda ya Dolunaya yaklaştık yada dolunay var diye düşünüyorum birisine sormuştum bana bedenimin enerjiyi kaldıramadığını söylemişti oyüzden düzenli olarak meditasyon yapmam gerekiyomuş ://// Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Oceane Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2013 dün dolunay vardı evet. Benim de üzerimde aşırı bi sinir hali vardı. Hiç bir şey yapamadım mal gibiydim. Bağrıp çağırdım sürekli herkese. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yasemin ceren Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2016 Benimki tam tersi dolunay olduğunda içime çok güzel bir huzur giriyor saatlerce izleyebilirim dolunayi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
electronicalev Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2016 Ben kafayı yiyorum dolunayda Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.