PlatinExorcist Oluşturma zamanı: Ekim 19, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 19, 2013 arkadaşlar ben hobi olarak fotograf çılık ile uğraşıyorum ve elimde profesyonel makinem var ormanda gezerken akşam üstü mazarayı çekmek için için durdum ve çektim saniyelik bi ışık süzmesi ve makina da fotograf biraz bozuk çıkmış aşırı ışıktan dolayı ve resimi flaşsız çektim lens ise temizdi ve kesinlikle resmin üzerinde oynamadım resim alıntıda degildir kendi çekimimdir cevaplarınızı bekliyorum resimdeki sanki uçan bi insana benziyo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
indigo55 Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2013 ilk teori benden sanırım İnsan olamaz çünkü o yükseklikte fotoğrafını çektiğin şeyin gerçek boyutunu tahmin edemiyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cyaxeres Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2013 uçak olmadığına emin misin? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nilda Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2013 uçan insan formuna benzeyen beyaz bir ışık, gökyüzünde bir kaç yerde daha var farklı formlarda. ilignçmiş gerçekten. ışık oyunu olabilir sanki.. Oo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Thyke00 Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2013 Bulutlardaki elekrik yükü veya iyonlaşma gibi geldi bana paranormal bir şeye yorarsak da çok farklı şeyler denilebilir hmm ilk baştaki ı büyük insanımsı şeyi görmedim ben optik bir kamera hatası da olabilir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zincir9596 Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2013 Büyük ihtimalle bir orb fenomeni. Resim dikkatle incelendiğinde başka yuvarlak orblar da görmek mümkün. Yuvarlak olmayan ve kuşa benzeyen orblara ise pek az rastlanır. Fotoğrafın incelenmesi ve arşivlenmesi için bu konuda araştırmalar yapan Prof. Heinemann'ın enstitüsüne fotoğrafı e-mail ile ulaştırmanız yerinde ve düşünceli bir davranış olur. Ayrıca Bkz. Bilim "Orb"lar https://www.google.com.tr/search?q=orb&espv=210&es_sm=122&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=gtWUUvK7K6rOygOf5YL4Cw&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1366&bih=642 http://www.gnoxis.com/bilim-adam%C4%B1-%E2%80%9Corb%E2%80%9Dlar%C4%B1-incelemeye-de%C4%9Fer-buldu-47739.html http://www.gnoxis.com/foto%C4%9Fraflardaki-nedensiz-i%C5%9F%C4%B1klar-13217.html Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bigbang Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2013 Büyük ihtimalle bir orb fenomeni. Resim dikkatle incelendiğinde başka yuvarlak orblar da görmek mümkün. Yuvarlak olmayan ve kuşa benzeyen orblara ise pek az rastlanır. Fotoğrafın incelenmesi ve arşivlenmesi için bu konuda araştırmalar yapan Prof. Heinemann'ın enstitüsüne fotoğrafı e-mail ile ulaştırmanız yerinde ve düşünceli bir davranış olur. Ayrıca Bkz. Bilim "Orb"lar https://www.google.com.tr/search?q=orb&espv=210&es_sm=122&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=gtWUUvK7K6rOygOf5YL4Cw&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1366&bih=642 http://www.gnoxis.com/bilim-adam%C4%B1-%E2%80%9Corb%E2%80%9Dlar%C4%B1-incelemeye-de%C4%9Fer-buldu-47739.html http://www.gnoxis.com/foto%C4%9Fraflardaki-nedensiz-i%C5%9F%C4%B1klar-13217.html evet, ortadaki büyük şekilden başka hemen hemen aynı parlaklıkta 4 farklı şekil daha var. bunların dışında gözden kaçırma ihtimalim olduğu için saymadığım yuvarlak formlu olası orblar da var. arkadaşın da dediği gibi incelenmek üzere enstitüye göndermek faydalı olabilir. bununla birlikte, başka olasılıklar da olabilir tabi.. ama benim aklıma ilk bu geldi.. şekil olarak melek, peri, ruh vs. de denebilir.. incelenmeli yani Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
thenightmare Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2013 Bencede büyük ihtimalle orblardır... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PlatinExorcist Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2013 Öncellikle cevaplarınız için teşşekür ediyorum uçak olmadığına eminim orb dessem orbdan biraz formu değişik insana benziyor hava olayı dersekte gökyüzü kapalı değildi hava iyi di Prof. klaus Heinemann a mail olarak attım bakalım ne çıkıcak saygılarımla... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TaiNTeD_LoVe Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2013 Daha çok yansımaya benzettim ben, fotografı çektikten sonra çıplak gözle de gördünüz mü? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PlatinExorcist Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2013 Daha çok yansımaya benzettim ben, fotografı çektikten sonra çıplak gözle de gördünüz mü? Çektiğimle aynı zamanla gördüm o anda bastım zaten. Saygılarımla... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
charles dexter ward Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2013 O değil de mekan güzele benziyor =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PlatinExorcist Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2013 O değil de mekan güzele benziyor =) mekanın manzarası süperdir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
la luna Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2013 bence peri Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
matem Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2013 Bikaç tane ışık var sadece o yok ki Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kizginkuzgun Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2013 Yildiz kaymasi gibi geldi bana. Gerci o kayan da yildiz degil ya neyse... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PlatinExorcist Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2013 Yildiz kaymasi gibi geldi bana. Gerci o kayan da yildiz degil ya neyse... havada hiç yıldız yoktu birde birkaç tane daha ışık var en ortadaki büyük insana benzeyen cisim yıldıza benzemiyor son olarakta yıldız ogün gördüğüm kadar ışık yaymaz saygılarımla.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yunixlaw Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2013 evet bu bir dilek feneri olabilir içine mum koyup bıraktıkları Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PlatinExorcist Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2013 evet bu bir dilek feneri olabilir içine mum koyup bıraktıkları dilek feneri gördüğüm anlık ışık kadar ışık yayamaz ve birde orası orman olduğundan dolayı pek insan olmaz birde açıklamada da dediğim gibi saniyelik bi olaydı saygılarımla..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrMagic Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2013 Melek tir belki :? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MiqaLe Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2013 Objektif kayması başka varlık değil Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PlatinExorcist Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2013 Objektif kayması başka varlık değil stabilizer açıkken ender rastlanır bir durum olurdu saygılarımla..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chesterfield Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2013 Ne tür bi lens kullanıyorsun. Cep Telefonuyla çeksem daha net çıkardı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Des Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2013 Arkadaş fotoğrafı flaşsız çekmiş. Bilim "Orb"lar Burada ise Ledwith "Zamanla kendi çekimlerimde anladım ki, çekimlerde flaş gerekiyor, gün ışığında bile." demiş. Bu durumda, orb olayı yalan oluyor. Yalnız bana fotoğraf flaşla çekilmiş gibi geldi. Doğru hatırladığına emin misin? Yazın havada uçan bi' böceğin flaşlı herhangi bi' fotoğrafta görebileceğiniz görüntüsü sadece. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PlatinExorcist Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2013 Lensim lecia kaliteli lenstir flashsız çektim ve kalitesiz çıkmasının nedeni çok fazla ışıktan dolayıdır... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.