pisces Oluşturma zamanı: Ekim 24, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 24, 2013 bu sene okul değiştirdim , okula ilk defa gittiğim halde sınıfta yeni geçen bir olayı verdiğim tepkileri, çizdiğim resime kadar önceden yaşadığıma eminim, dejavu dediğimiz olay önceden de olurdu ama bu yeni girdiğim ortamda sürekli olması kafamı karıştırıyor . Bunun bir açıklaması var mıdır ? paralel evren olayı olma ihtimali var mı yoksa farklı bir şey mi ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eccrine Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2013 Belki doğuştan bi durugörü yeteneğine sahip olabilirsin emin değilim bilgilide değilim ama durugörünün bi tipinde geleceği görme sansımızın olduğunu biliyorum istersen sitede olması lazımdı gerekli bilgilerin yardımcı olabildiysem ne mutlu bana Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kjkszpj98 Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2013 çok küçük ve saçma gelebilecek bir ihtimal ama belkide sana musallat iyi bir varlık sen yabancılık çekme diye rüyana giriyordur ama bunu rüya olarak hatırlamıyorsundur. olma ihtimali az ama düşünülebilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
HipotalamuS Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2013 bendede oluyor arada şu yazı bana mantıklı gldi gunduzdusleri: namideger dejavunun bilimsel aciklamasi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alperenbozkurt Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2013 Arkadasim bu durugoru bendede kucuklugumden beri var ve son 13 yilimi ruyamda gordum ve ayni seyleri yasiyorum bazen can sıkıcı oluyo ozellikle kaza teror olaylari gibi vahsetler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pisces Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2013 yorumlarınız için teşekkür ederim , varlık olduğunu pek düşünmüyorum öyle bir şey olsa hissederdim herhalde , durugörü olma ihtimali daha ağır sanırım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
qbatman Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2013 dejavu işte abartacak ne var? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Expendables Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2013 Herşeyde illa metafizik birşey arıyorsunuz ya psikolojik veya akıl sağlığıyla ilgilide birşey olabilir.Tıbben dejavu denilen olayın açıklaması ve tedavisi mevcuttur.Beyniniz hasar görmüş olabilir.Bilgileri daimi saklamayla alakalı bir zarar görmüştür sanki sürekli çok önceden yaşamışsınız hisside veriyor olabilir.Gidin bir bakılsın,tedavi gerekiyorsa olun ondan sonra hala devam ederse metafiziktir.Zaten akıl sağlığıyla ilgili değilde gerçekten paralel evren vb. birşeyse hiç bir tıbbi tedavi bunu geçiremez. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darkworld Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2013 merak etme korkma bu normal bişi bu bende 6 yaşından beri var ya büyüye gücünvardır yani sülalenden biri büyücüdür ya da duru görüye sayipsindir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
numeroloji Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2013 Ne?Yeni bir yere taşındın ve herşey çokmu tanıdık?O zaman kesin paralel evrendesin....Evrenimize hoş geldiniz saçma sapan kuralların olduğu ve işey yaramaz insanlarla dolu evrenimize.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
xCoNaNx Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2013 senin kopyanın senin boyutunun benzeri başka boyutta var olmasıdır senden bir kopya daha yani senin söylediğin parlel evrenle alakası yok Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.