Jump to content

Eisenfunk

Lethal Perfection

Önerilen Mesajlar

Kendileri "Yeni bir anlayışla Ebm yapıyor" diyebileceğimiz şekilde müzikler icra eden, Cybergoth kültünden doğduğunu düşündüğüm Alman müzik grubu. 2006 yılında ortaya çıkan grubun her çıkardığı yeni bir albümle yaptıkları tarz yerine oturmakta.

[video=youtube;B-pnFa7YsTw]

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Güzelmiş sevdim :) Genelde bu tür müziklerin hepsine bilgisayar müziği der geçerim. Ama kliplerle, kostümlerle, tekrar eden elektronik ritmlerle siber kültürü iyi hissettirmişler. İzlerken aklıma Daft Punk'tan Röyksopp'a, Mortal Kombat'taki Cyrax ve Sektor'dan Spider-Man Unlimited'a kadar her şey geldi :D

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Güzelmiş sevdim :) Genelde bu tür müziklerin hepsine bilgisayar müziği der geçerim. Ama kliplerle, kostümlerle, tekrar eden elektronik ritmlerle siber kültürü iyi hissettirmişler. İzlerken aklıma Daft Punk'tan Röyksopp'a, Mortal Kombat'taki Cyrax ve Sektor'dan Spider-Man Unlimited'a kadar her şey geldi :D

Cybergoth kült demiştim, bir göz atın isterseniz. Benimde hoşuma gidiyor. :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...