perhaps Oluşturma zamanı: Ekim 30, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 30, 2013 Benim yeni keşfettiğim ve sanırım forumda olmayan bir konu bu.. Chi (Evrensel Yaşam Enerjisi) Bu muazzam enerji ile doluyuz hepimiz . Eğer hayat enerjinizin azaldığını düşünüyorsanız ; kalbinizi açın bütün düşüncelerinizi bırakın ve alpha dalgalarının enerjinizi yükseltmesine izin verin.. [video=youtube;-7TdlZ8I8Po] Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
perhaps Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2013 Bir not ;Arınmayı unutmayın .Ve nötr olduğunuz hallerde enerjinizi pozitife dönüştürün . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eolo Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2013 Yanlış hatırlamıyorsam chi enerjisi yaşam enerjisi değildi. Yanlış hatırlıyorsam lütfen bağışlayın beni. Yine de konu çok yararlı, ilgilenen arkadaşlara faydalı olacağından eminim. =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Near N Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2013 Bu ses i-doser a benziyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
xCoNaNx Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2013 bende yanlış hatırlamıyorsam seni hayatta tutan 2 büyük enerjiden 1'di Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
perhaps Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2013 chi yaşam enerjisi olarak geçiyor... Beyin dalgalarının fonksiyonunu araştırırken rastladım buna . ve alfa dalgaları yerine teta dalgalarınıda dinleyip sakinleşebilir yine enerjinizi düzenleyebilir ve arttırabilirsiniz ... konunun aslına inersek; Meditasyon sırasında beynin yaydığı elektrik titreşimlerini ses dalgalarıyla kendinizin yapılandırması durumu diyebiliriz. Bu basit yolu oluyor çünkü o titreşim moduna kendinizi alıyorsunuz (nasıl bir tabir olduysa buda:ermm:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Godwine Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2013 7 buçuk dakika kadar meditasyon eşliğinde yaptım.Taç,alın ve kalp çakrası ve etrafı sırasıyla az miktarda karıncalanma hissettim.Deneyimim bu yani..Bu arada Chi enerjisi psişik güçlerde de kullanılır.Forumda arttırma meditasyonu da var. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.