Volksgrenadier Oluşturma zamanı: Ekim 31, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 31, 2013 iron sky ı izlemeyeniniz yoktur , Hitler e ne olduğunu hep merak etmişimdir öldüğüne dair somut bir delil yok bu yüzden Hitlerin Antartikada kurduğu bir üsse kaçtığını düşünüyorum zaten savaştan sonra 1946-1947 Operation High Jump da bunun bi kanıtı bana göre bu konuda bilgisi olanlar varmı , lütfen yardım edin Führer öldümü Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nightmarefromhell Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2014 Aylar sonra yazmış oluyorum ama yazmadan edemeyeceğim: Hitler'in intiharının ve kemiklerinin yakılmasının ardından çok yüksek ihtimalle, Führerbunker tünellerinden kaçanlardan biri 3. Reich ve Führer için son görevini yerine getirdi. Bu görev de kemiklerin bir dereye atılması veya bir yere gömülmesi. Bunu da Otto Günsche yaptırmış olabilir(yakılma işleminde de rolü var). Yani en yüksek ihtimal bu. Yok kaçmış Arjantin'e gitmiş kutuplara gitmiş hikaye. O kadar Alman'ı bulan MOSSAD, kaçan Hitler'i de bulurdu. Tipi de sakal-bıyık değişikliği yapsa bile unutulamayacak biri. Zaten artık çökmüş, hastalıklı, eli titreyen, akli dengesi bozulmuş Hitler de bir yere kaçamazdı. Ha bu arada kemikleri imha edenin Günsche olması da olası. O da kaçıyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
danny Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2014 çok çeşitli söylentiler var saddam'ın hitlerin gayrimeşru çoçuğu olduğunu bile söyleyeni duydum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volksgrenadier Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2014 keşke kaçsaydı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
owldeadht Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2014 Bende Adolf hitlerle ilgili bir kitap var adam 15 yılın birikimini dökmüş kitaba Tamamını okuduktan sonra seni bilgilendiririm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ariakas Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2014 Şeffaflık projesi kapsamında Amerika son 3 yıldır (ulusal güvenliği tehdit eden kısımlar sansürlenmiş halde) belge arşivini halka açmaya başladı. Bunların bir kısmı Hitler'in aslında Arjantin'e kaçtığı ile ilgili. Bu konuyla ilgili bir başlık açmıştım. Belgeler FBI'a aittir ve başlıkta verdiğim link direk o siteye yönlendirmektedir. Aşağıdan inceleyebilirsiniz. http://www.gnoxis.com/hitler-arjantine-mi-ka%C3%A7t%C4%B1-57346.html Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
EunKyung Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2014 Hitlerin yerinde olmak istemezdim... kaçacak hiç bir yer yok =D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darqrose Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2014 Hitler arjantine kaçmış ve burada yaşlanıp ölmüş diye biliyorum fotoğrafları çıkmış. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
owldeadht Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2014 bir sürü islam tarikatını o başlatmış el kaide gibi bide truman ı bilirsiniz içine kapanık bir diktatördür.Hitler ona tehtid mesajı yollamış gerisini unuttum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
numeroloji Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2014 Keşke herkes tartışırken yanında kaynak bulundursa ve bunları tektek sıralasada bizde kaynaklara bakıp evet doğruymuş diyebilsek.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volksgrenadier Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2014 bence buraya gitti yoksa Hanebu ları niye yapsın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volksgrenadier Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2014 garanti buraya gitti Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.