Brn61 Oluşturma zamanı: Kasım 7, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 7, 2013 Psi-Wheel videolarımı bilen vardır belki aranızda.Psi-wheeli bırakmıştım 2 gün önce tekrar başlamak istedim ama pyrokineziden başlamak istedim ilk denememde bir şeyler oldu ama sizin yorumlarınızdan yola çıkarak çalışmalarıma devam edecem yorumlarınızı bekliyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2013 Hayırlısı . . . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sakoya1992 Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2013 Psi-Wheel videolarımı bilen vardır belki aranızda.Psi-wheeli bırakmıştım 2 gün önce tekrar başlamak istedim ama pyrokineziden başlamak istedim ilk denememde bir şeyler oldu ama sizin yorumlarınızdan yola çıkarak çalışmalarıma devam edecem yorumlarınızı bekliyorum tekniğin yanlış olabilir tek el ile pyrokinezi olmaz diyebiliyorum Sevgi ve Işıkla. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.