KATA Oluşturma zamanı: Temmuz 23, 2007 Oluşturma zamanı: Temmuz 23, 2007 merak edıyorum kacımız önsözlerı okuyor..eserden önce mı sonra mı okumayı tercıh edıyor... sadece eserler ıcın degıl önsözler ıcın de dıyecek bıseylerımız olmalı dıye dusunuyorum Alıntı
Dolunay Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2007 Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2007 Ben her zaman okumam ama çoğunlukla okuyorum. Nelerden bahsettiğine bağlı. Çoğunlukla teşekkürleri yazıyor. Bazen nasıl yazdığı hakkında bilgi veriyor. Alıntı
KATA Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2007 Yazar Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2007 bazen aslında eserın cözumlemesını coktan vermıs oluyor önsözler....sıze sadece okumak kalıyor bazen de eserın yazıldıgı dönemı anlatıyor anlamamız kolaylasıyor Alıntı
prana Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2007 Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2007 cok abartılı tesekkur yazıları varsa okumam ama goz atarım yınede Alıntı
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.