KATA Oluşturma zamanı: Temmuz 23, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 23, 2007 merak edıyorum kacımız önsözlerı okuyor..eserden önce mı sonra mı okumayı tercıh edıyor... sadece eserler ıcın degıl önsözler ıcın de dıyecek bıseylerımız olmalı dıye dusunuyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dolunay Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2007 Ben her zaman okumam ama çoğunlukla okuyorum. Nelerden bahsettiğine bağlı. Çoğunlukla teşekkürleri yazıyor. Bazen nasıl yazdığı hakkında bilgi veriyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2007 bazen aslında eserın cözumlemesını coktan vermıs oluyor önsözler....sıze sadece okumak kalıyor bazen de eserın yazıldıgı dönemı anlatıyor anlamamız kolaylasıyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
prana Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2007 cok abartılı tesekkur yazıları varsa okumam ama goz atarım yınede Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.