Jump to content

Küçük bir yardım iyi olur :)

LetShow

Önerilen Mesajlar

Uzun zamandır forumu pasif olarak takip ediyorum şuanda sizden destek istememin sebebi ise küçükken atlattığım bir olayın tekrar başıma gelmesi. Açıkçası olayı abartmadan sıradanlığıyla anlatacağım çünkü bununla ilgili endişelerim var, burada bu konuda tecrübeli insanlar olduğunu bildiğim için danışıyorum.

Konuya gelecek olursak ilkokul 3. sınıftayken okulumuzun arka bahçesinde abilerimiz ablalarımız voleybol oynarlardı bizde teneffüslerde dolaşırdık arka bahçede. Eskiden beslenme teneffüsü adı altında uzun bir teneffüs vardı yanlış hatırlamıyorsam 15-20 dk civarıydı. Sıradan bir gündü her zamanki gibi uzun teneffüste arka bahçede dolaşıyorduk, hiç bir şey farklı değildi tüm sıradanlığıyla monoton bir gündü voleybol oynayan büyüklerin arasından geçmiş gidiyorduk, anlık bir his-korku sanki tarif edilemeyen bir iç güdü gibi bir şey bana voleybol topunun geleceğini hissettirmişti ve uzun sürmedi 1-2 saniye sonra arkadan kafama bir top çarptı yumuşaktı.

O zamanlar çocuk olduğum için bir bilgim yoktu kimseye bahsetmedim bu konudan ancak o korkuyla karışık hissi bir daha tatmak istemiyordum bu yüzden yılda 1-2 kere bunu düşünürüm. Şimdi size danışmamın sebebi ise şuanda lise son öğrencisiyim aradan 9 yıl geçtikten sonra aynı hissi bugün okuldan eve dönerken yaşadım. Olayı şu şekilde özetliyeyim.

Yine eve döndüğüm sıradan bir gün idi, yanımdan arabalar ve servisler geçiyor. Yürüyerek eve döndüğüm yolda müzik dinlerim, kaldırımdan yürürüm.. Müzik listemin son şarkısında, şarkıyı değiştirmek için bitmesini kolluyordum. Şarkı dubstep tarzı biraz ağır bir şarkıydı. Etrafımda başka biri yoktu ve ben yürümeye devam ediyordum. Aynı 9 yıl önceki hissettiğim korku tarzı karışık duyguyu bir kez daha hissetim, ancak bu sefer düşünce kabiliyetim 3. sınıftakine göre daha ileri olduğu için anladım bir şeyin olacağını ve 1-2 saniyem olduğunu biliyordum. Durdum ve arkama baktım hiç bir şey olmadığını gördüm küçük bir ferahlama ile önüme döndüm, tam yürümeye devam edecektim ki yanımdan geçen servisin tekerinin sıkıştırdığı seken bir taş gözlerimin önünden fişek gibi geçti.

Bunun bir daha gerçekleşmesini hiç ummuyordum ancak bugün bunun olması beni çok korkuttu ve hemen koşarak eve ulaştım. Yattım, uyudum zaman geçmesini bekledim. Şimdi burada bana yardımcı olacak birini arıyorum, iyi yada kötü en ufak düşüncenizi paylaşmanızı istiyorum. Bununla ilgili ne öğrenebilsem benim için kârdır.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Herkesin içinde birtakım sezgi vardır.Bu içgüdü de olabilir.Biri seni izlerken onu dönüp bakmak da olağandışı bir şey değildir.Olağandışı değil herkes de olan bir şey yani bu.Psişik güçlerin de herkesin içinde olup,sadece yüzeyde görünmediği söylenir.Yüzeye çıkarmak senin işindir.Bunu da öyle düşün.Buradan gelen hafif bir sezgi var.İçgüdüsel bir davranış..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

6.hissin kuvvetli olabilir.Ayrıca arkadaşlar birisinin size baktığını hissetmeniz tamamen beyin dalgalarıyla ilgili olan birşey.Bunu en cahil insanda da deneyin aynı sonucu alırsınız.Bu konularda hiçbişey bilmeyen birisine uzun süre bakarsan ona baktığını farkedecektir.Çünkü beyin birisi baktığında bizi uyarır.Bununla ilgili bir yazı vardı şimdi bulamadım ama eğer araştırırsan anlarsın :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

İnsanoğlu zaman kavramında yaşadığı için geleceği görebilir.Bunun hakkında bilimsel bir belgesel izlemiştim şuan aklıma gelmiyor fakat gelecek ile ilgili 1-2 saniyelik bir önsezi duyarız.Geliştirebilirsen süper olur ki bana da oluyor o hissi çok iyi bilirim.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

spidey sense'e güldüm :) . bana kalırsa da beyin bir takım şeyleri insan farkında olmadan hesaplıyor. mesela refleksler buna en güzel örnek. bu hesaplamaların kimisi refleks haline dönüşüyor kimisi ise ara ara çıkmaya devam ediyor. seninkiler de buna örnek benim gözümde. yani beynin sen farkında olmadan yaptığı hesaplamalara. bu benim teorim tabii ki. fakat şuanlık doğaüstü şeklinde tanım verebileceğimiz bir şey göremedim ben.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...