alperadana Oluşturma zamanı: Kasım 14, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 14, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=Hf4h0l6hi2E Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Who Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2013 Bu inanışa sahip olan varmı aramızda konuya biraz net açıklama getirebilir mi O bu değilde arkadaşlar sağlam idman yapmış o ellerindekini uzun süre aynı tempoda çevirmeleri baya efor isteyen iş gözüktüğü gibi kolay değil Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
NaTa Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2013 Hüseyin ve eşrafının (çocukları, aile büyükleri vs) kerbelada şehit edilmesi nedeniyle tutulan yastır. Normalde üstleri çıplak ve zinciri uçları sivrileştirilmiş olur gerçek acıyı çekmek için. Benim gördüklerim baya kanlı oluyor genelde Bunun gibi hüseyin'in başı kesilip top olarak oynandığı için belirli dönemlerde soğan başı kesilmez, top oynanmaz, tv açılmaz, müzik dinlenmez, yezid, oğlu ve askerleri su vermediği önlerinde su içerek dalga geçtikleri için su içilmez(ayran,çay gibi şeyler içilir), kesinlikle et yenmez, her akşam hüseyin için ağıtlar yakılır. Anadoluya özgüleşmiş halinden örnek verebilirim.Tabi mezhepsel farklılıktan dolayı onlara göre daha ılımlı hale gelmiştir. Yakılan ağıt hissedilen ruhsal acı aynıdır aslında. http://www.youtube.com/watch?v=hfwxA3FUMss Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alperadana Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2013 muharrem ayı gelişi tüm gönüllerde acı bıraktı yine.hz huseyn ve tüm ehli beytini özlemle anıyoruz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alperadana Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2013 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tartarus Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2013 Bana 'İsa'nın acılarını' hissetmek için kendilerini kamçılayanların Müslüman versiyonu gibi geldi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alperadana Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2013 işte bu gnoxis.com u bu yüzden seviyorum.istediğim videoyu paylaşmak konusunda hiç sıkıntı çekmiyorum.alabildiğine özgürüm bu forumda..bir başka forumda sırf böyle paylaşımlar yaptığım için banlandım gnoxis.com seviyom seni Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.