Manje_Loa Oluşturma zamanı: Temmuz 23, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 23, 2007 Vurda Öyle Git İdam mahkumunun söz hakkı vardır Bari son arzumu sorda öyle git Arının çiçekte göz hakkı vardır Bir buse için durda öyle git Madem gidiyorsun bura son durak Ne adres, ne mektup, ne resim bırak Kendinden bir parça bir cisim bırak Saçından birkaç tel verde öyle git Ardımdan bir damla yaş dökeceksen Adımı andıkça ah ah çekeceksen Kabrime bir gonca gül dikeceksen Ne olur yaşatma vurda öyle git Hem yıllarca oyna gönül sahnemde Hem perdeyi kapat en mutlu demde Sitem oklarına hedef sinemde Açtığın yarayı sarda öyle git Pişmanlık duyarda dönersen geri Gelde gör aşkından kalan eseri Seyret ateşinin düştüğü yeri Hasretin zulmünü görde öyle git 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Amoress Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2007 saol güzel olmus.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
brit Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2007 eet çok güzel saol Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2008 HÜZÜN ADRES DEĞİŞTİRİR Yakışmıyor cepheyi terk edişin, Mert dayanır, namert kaçar sevdiğim. Fazla sürmez hatanı fark edişin, Hasret eken , hüsran biçer sevdiğim. Adet ettin aşk dersini asmayı, Hüner saydın sırra kadem basmayı, Yetti artık çok denedim susmayı, İsyan eden bayrak açar sevdiğim. Nice avcı bende silah sınadı, Geri tepti ,sineleri kanadı, Kırılsa da yüreğimin kanadı, Yine açar, yine uçar sevdiğim. Bir resmimiz bile yoksa başbaşa, Revamıdır ben yanayım,sen yaşa, Aşk sunacak sakimi yok sarhoşa, Yine bulur, yine içer sevdiğim. Aynaların farkı kalmaz düşmanla, Tanışırsın doğduğuna pişmanla, Hüzün adres değiştirir zamanla, Benden geçer ,sana göçer sevdiğim. Üzerime yar sevdiğim sahi mi? Kalp çalmakta senin gibi dahi mi? Ağlama der dosta aşık Daimi, Bu da gelir ,bu da geçer sevdiğim. BİLSEN Kırdığın kadehte kalan ömrümden, Ağlarsın içtiğin yılları bilsen. Sayende sararıp solan ömrümden, Ağlarsın biçtiğin dalları bilsen. Bağban eyle dedin beni bağrına, Yanılıp yakılıp uydum çağrına, Bir demet hercai çiçek uğruna, Ağlarsın kırdığın gülleri bilsen. Ateşe su dedim göz göre göre, Aklım zavallıydı duyguma göre, Bahtına şükretti mecnun bin kere, Ağlarsın düştüğüm çölleri bilsen. Ar ettim sakladım uğraşlarımı, Haberdar etmedim sırdaşlarımı, Gizlemek isterken gözyaşlarımı, Ağlarsın seçtiğim yolları bilsen. Sefiller gücünü bende sınadı, Kimi kaçık dedi, kimi bunadı. Berduş eleştirdi ,sarhoş kınadı, Ağlarsın düştüğüm dilleri bilsen. Felsefe böyledir divanelerde, Teselli aranır bahanelerde, Bir kadeh mey için meyhanelerde, Ağlarsın düştüğüm halleri bilsen. ALIŞAMADIM Sen geçtin yine ben sınıfta kaldım; Bir türlü yanına ulaşamadım. Sevda sınavından teşekkür aldım; İhanet dersine çalışamadım... Gözlerim kapansa uykusuzluktan, Korkarım hocama saygısızlıktan, Bir örnek istedi duygusuzluktan; Seni diyecektim konuşamadım... Vefasız olmayı bilmedim diye, Adını kalbimden silmedim diye, Okuldan atıldım gülmedim diye; Tebessüm etmeye alışamadım... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.