nazirella Oluşturma zamanı: Kasım 23, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 23, 2013 Benim bir rüya meleğim var ve onunla işbirliğine hazırım... Rüyalarımda bana ihtiyacım olan mesajları ulaştıran melek.. Sadece bu işten sorumlu özel olarak... Meleği çağırıyorum yardımıma... Gelişip kendi potansiyelimi açmak ve kendim olmak için gereken mesajları.. O benim rüya meleğim.. Tatlı,sevimli,şakacı ve bilge... Tam ihtiyacım olduğunda,en uygun şekilde mesajları bana yollar.. Uykuya yatınca rüyalarımın olağanüstü bilgeliği onun yardımıyla bana ulaşıyor... Huzur,sükunet ve dinginlik içindeyim... Gerçeği bilmek ve kendimi gerçeğe uyumlamak için hazırım..Çünkü gerçek beni daha özgür,hafif ve güçlü kılar... Rüyalarımda altın ışıklı meleğimle buluşmaya hazırım.. Her geçen gün onunla dostluğumuz ilerliyor.. Uyanıkken de devam eden bir dostluk.. Birbirimizi çok iyi anlıyoruz.. O beni destekliyor.. Tanrı'nın binlerce görevlisinden biri.. Sadece bana özel biri.. Rüyalarımın artan ışığında.. Kendimi mesajlara açıyorum.. Işık Elçi (rehber rüyalar kitabından) -alıntı- Bunu dolaşırken buldum çok hoşuma giden bir olumlama Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BlackWar Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2013 Yok abi bişey gelmesin istemiyorum ben melek falan hepsi SFB ! (Şaka) Güzelmiş . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Trobar de Morte Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2013 Güzel paylaşım, teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
duramayansular Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2013 Bunu uygulayan kimse var mi ? Bana pek gercekci gelmiyor :/ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.