Thyke00 Oluşturma zamanı: Kasım 27, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 27, 2013 Tanıştıralım: George Ferrandi… New York’da yaşayan bir sanatçı olan George, en az kendisi kadar rahatsız arkadaşı Angela’yı da yanına alır ve… Biraz yaratıcı biraz işsiz bir projeye imza atar: Metroda yabancılarına omzunda uyumak Proje görüldüğü üzere oldukça basittir… George ‘avının’ yanına oturur… Uyuma taklidi yapar ve başını usulca hedefin omzuna yaslar George’un amacı insanların verdikleri tepkileri yakalayabilmektir Arkadaşı Angela da George’un karşısına oturup onun fotoğraflarını çeker Fotoğrafların söylediği kadarıyla kadınların çoğu rahatsız olurken… Erkekler bu durumdan hoşnuttur Yabancı birinin omzunda uyumanın o kişiyi tanıyormuş gibi bir hissiyat verdiğini söyleyen George… Projenin adını da “Sanki seni bir yerden tanıyorum” koyar Satançının diğer projelerine georgeferrandi.com dan ulaşabilirsiniz Alıntı . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrColt Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2013 metroda hiç tanımadığım bir kadın omzumda uyusa hiç rahatsız olmam herhalde ama erkek uyursa uyandırırım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Balcan Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2013 Metro, otobüs, tren, uçak hiç farkmaz bayanlar istedikleri kadar uyuyabilirler omzumda uyanana kadarda inmem Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Thyke00 Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2013 İnsanların takıldığı nokta işte cinsiyet ayrımı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2013 O kafa omzuma düşmesin diye elimden geleni yaptıktan sonra yine de düşmüşse uyandıramam muhtemelen... Ama ineceğim durağa geldiğimde de uyandırırım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
apocalypse Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2013 Salyası akmadığı sürece biraz uyumasına izin verebilirim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Vesnan Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2013 bence fark etmez Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Thyke00 Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2013 Sevimli bi hatunun uyumasıyla leş kokulu pasaklı bi tipin uyuması farklı tepkilere yol açar kesin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Thyke00 Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2014 Evelsi gün başıma geldi 7 8 yaşlarında bir çocuk önce yanımda oturdu 10 15 dk sonrada kafası omzuma doğru düşmeye başladı Şaşırdım açıkcası kendimi güvende hissetiğim ender anlardandı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2014 Nedense bana sıkça denk gelir ve sadece bir tanesini sarılmaya çalıştığı için uyandırmıştım. Artık nasıl deli uyuyordu siz tahmin edin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidar Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2014 Bana hiç denk gelmemiştir .Dış görünüşüm aristokrat ve omzumda kemikli olduğu için uzatan da kafasını kaçırıyor zaten . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ivan Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2014 Bizim burada metro yok ki.. Hadi öyle bir şey oldu diyelim, kesin uyuyan benimdir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darqrose Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2014 Benim omzumda ağlayanım uyuyanım otubüste uyuma taklidi yapan sapığım çok oldu niyeyse:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArpiA Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2014 uykusuz kaldığım her sabah oturacak yer bulursam metroda şekerleme yapıyorum, kafamdan ne omuzlar geçti. bizim insanımız da cidden rahatsız olma durumu yok nedense ya da bana denk gelmedi. bi gün hiç unutmam nasıl uykum var yorgunum eve dönerken metroda kafam düşüyor uyurken sonunda yandaki ablanın omuzuna yatmışım hiç bozmadı durağı gelince de sakince uyandırıp iyi günler diledi ne insanlar var işte Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Witch Of Rain Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2014 Asla tahammül edemem. Kadın ya da erkek hiç umrumda olmaz. Rencide ederek kaldırırım uykusundan. İnsanlar seyahat esnasında uyumayı nasıl beceriyor onu da bilmiyorum. Beni otobüste ya da uçakta uyku tutması için 3 gün uyumamış olmam gerekir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Who Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2014 Ufağım ve toplu taşımada babaannemin yanına oturmuş biryerlere gidiyoruz araç yarı dolu birkaç yer hala boş bir kaç durak sonra kilolu bir ablamız yer yokmuş gibi gelip üstüme oturmasından sonra o gün bugündür oturmadan giderim toplu taşıtlarda o sebebledir ki ; o kafa omzuma veya bu kafa bir omza muhtemelen düşmeyecek O hissi tadmak için tabularımı yıkıp uykulu yolculuk edenlerin yanından yer kapmak için kendimi zorlıycam bundan sonra Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2014 Uyuyanın biraz da uyuma adabına bağlı. Şöyle biriyse eğer n'aparsınız? http://www.youtube.com/watch?v=izfKfJvlka4 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.