Jump to content

Burada Trekking Yapmak Yürek İster

Önerilen Mesajlar

Oluşturma zamanı: (düzenlendi)

Trekking öncesi minik bir teleferik yolculuğu yapalım

Shot at 2007-07-23

141.jpg

Shot at 2007-07-23

142.jpg

Shot at 2007-07-23

143.jpg

Shot at 2007-07-23

144.jpg

Shot at 2007-07-23

145.jpg

Shot at 2007-07-23

145.jpg

Shot at 2007-07-23

AurorA tarafından düzenlendi
Ölü Resimler Temizlendi
Yanıtlama zamanı:

ben ucurum kenarında sallanmıstım bıkere.. daha dogrusu ucurum kenarına salıncak yapmıstık arkdslarla. .oda bya adrenalınlı oluo.. gercı bukadar tehlıkelı degıldı daha guvenlıydı yınede tadını alıosunuz yukseklıın

Yanıtlama zamanı:

neresiymiş burası acık adresini alsam?:) hep oralarda evim olsun istemiştim son resimdeki yer cok iyiymiş...her isteyen göremez seni görmek isteyenlerin korkularına engel olacak kadar seni sevmesi gerek:D

Yanıtlama zamanı:
neresiymiş burası acık adresini alsam?:) hep oralarda evim olsun istemiştim son resimdeki yer cok iyiymiş...her isteyen göremez seni görmek isteyenlerin korkularına engel olacak kadar seni sevmesi gerek:D

olayı yine aşka getirdin ya:D

Yanıtlama zamanı:

bu insanların parası çok galiba, git kardeşim başka şeylere harca kafayımı yedin dudağında uçuk çıkması için bunu yapıosn :D

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...