nightmore Oluşturma zamanı: Temmuz 23, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 23, 2007 (düzenlendi) Trekking öncesi minik bir teleferik yolculuğu yapalım Shot at 2007-07-23 Shot at 2007-07-23 Shot at 2007-07-23 Shot at 2007-07-23 Shot at 2007-07-23 Shot at 2007-07-23 Shot at 2007-07-23 Nisan 8, 2013 AurorA tarafından düzenlendi Ölü Resimler Temizlendi 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2007 güzelmiş biraz yuksek gibi:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
brit Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2007 ayy çok heyecanlı yapmak isterdim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest piinar Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2007 çok korkunçççç orda düşmiyceemi nerden bilim ben yoq yoq bu işler bna göre diil Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
beelze Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2007 süper ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
locked_puppet Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2007 bu insanlar iyi deiller bence...atraxyon iyide canım söz konusuysa... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
magienoir Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2007 korkunç bence.ölürümde çıkmam oralara çıkarsam zaten korkumdan ölürüm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest istatistikciii Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 korku ve heyecan:işte bu derim! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest arman Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 harikaymış denemek isterdim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ENDLESS Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 ben ucurum kenarında sallanmıstım bıkere.. daha dogrusu ucurum kenarına salıncak yapmıstık arkdslarla. .oda bya adrenalınlı oluo.. gercı bukadar tehlıkelı degıldı daha guvenlıydı yınede tadını alıosunuz yukseklıın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
belfalas Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2007 harikaymışşş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tkmelancholy Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2007 neresiymiş burası acık adresini alsam? hep oralarda evim olsun istemiştim son resimdeki yer cok iyiymiş...her isteyen göremez seni görmek isteyenlerin korkularına engel olacak kadar seni sevmesi gerek:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
True Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2007 neresiymiş burası acık adresini alsam? hep oralarda evim olsun istemiştim son resimdeki yer cok iyiymiş...her isteyen göremez seni görmek isteyenlerin korkularına engel olacak kadar seni sevmesi gerek:D olayı yine aşka getirdin ya:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tkmelancholy Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2007 ask değil ya:D yani kıymet bilenler de ayrılır diğerlerinden:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
VictoRia Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2007 bu insanların parası çok galiba, git kardeşim başka şeylere harca kafayımı yedin dudağında uçuk çıkması için bunu yapıosn Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.